Ova pametna vitrina čisti vaše tenisice i brine o njima umjesto vas
Ova pametna vitrina čisti vaše tenisice i brine o njima umjesto vas

Ova pametna vitrina čisti vaše tenisice
i brine o njima umjesto vas

LG Electronics (LG) na sajmu IFA 2022 predstavlja LG StylerTM ShoeCase i ShoeCare kojima donosi revoluciju u brigu o obući. Potpuno rješenje za LG njegu obuće opremljeno je tehnologijom TrueSteamTM za još višu razinu higijene te omogućava inovativnu i prilagodljivu brigu o obući i njezino čuvanje čime definira nove životne stilove.

LG Styler ShoeCare ShoeCase

Idealno rješenja za sve sneakerheadse

Budući da kultura sakupljanja skupih dizajnerskih, luksuznih i ograničenih izdanja tenisica raste među pripadnicima MZ generacije – milenijalcima i generacijom Z, interno istraživanje LG-a pokazalo je da bi sneakerheadsima dobro došlo rješenje koje bi još više istaknulo njihovu voljenu obuću te joj istovremeno pružilo optimalnu njegu.

LG Styler ShoeCase s prozirnim panelima prikladno je rješenje za čuvanje i izlaganje obuće koje ne zauzima puno prostora. Osim što stvara idealne uvjete za čuvanje obuće jer štiti od vlage i UV svjetlosti koja mijenja boju tkanine, Styler ShoeCase predstavlja odlično rješenje za ljubitelje cipela koji se žele pohvaliti svojom omiljenom obućom, zahvaljujući značajkama poput rotiranja za 360 stupnjeva i modularnog dizajna koji omogućava slaganje do četiriju kutija jedne na drugu.

Ovisno o vrsti i materijalu, sofisticirano kontrolira korištenje tehnologije TrueSteam za osvježavanje obuće. Tih je i učinkovit te može osvježiti i do četiri para cipela u samo 37 minuta (u standardnom načinu rada) dok radi na samo 35 decibela.

LG njega obuće za inovativno iskustvo

LG Styler ShoeCare sadrži LG-evu jedinstvenu višestruku pokretnu mlaznicu Moving Nozzle™, koja isušuje unutrašnjost obuće te se jednostavno prilagođava visini svakog para. Zahvaljujući značajci Dual Care System moguće je istovremeno čistiti dvije različite vrste obuće s različitim načinima njege materijala – prava LG njega obuće.

Praktična LG-eva intuitivna aplikacija ThinQ omogućava daljinsko upravljanje i nadzor, a LG surađuje i s raznim lifestyle brendovima kako bi uveo nove značajke i funkcije u svoje uređaje za njegu obuće, koje će biti dostupne kroz ažuriranje aplikacije.

LG Styler ShoeCare ShoeCase

„LG-ev novi Styler ShoeCase i ShoeCare predstavljaju potpuno rješenje za njegu te higijensko čišćenje, skladištenje i izlaganje obuće“, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ti revolucionarni proizvodi donose naše najnovije tehnologije i nude praktičnu kontrolu i dizajn, što ih čini idealnima za korisnike koji traže bolji, ugodniji način brige o svojoj kolekciji obuće. Nastavljamo kreirati inovativna rješenja za bolji život kod kuće.“

Foto: PR

Učitati još
Zatvori