3 televizora nove generacije koji oduševljavaju sve ukućane

3 televizora nove generacije koji
oduševljavaju sve ukućane

Opće je poznato da je moderna tehnologija, pa tako i televizor must have predmet svakog kućanstva. Najčešće je upravo on u središtu dnevnog boravka te ne čudi što dizajnerima interijera nerijetko predstavlja nit vodilju za uređenje ostatka prostora. Zahvaljujući inovativnim tehnološkim trendovima, televizor je postao pravi game changer kada je u pitanju promjena izgleda životnog prostora. Zato je Samsung svojim najnovijim TV uređajima odlučio spojiti moderno i klasično, elegantno i praktično. Kombinacija umjetnosti i moderne tehnologije sada može biti dio svakog doma i ureda.

Televizor koji izgleda privlačno u bilo kojem kutu prostora

Prilikom dizajniranja prostora, uglavnom se pitamo na koji način razmjestiti namještaj, a da pritom ne ugrozimo potencijale koji nam prostor pruža. Detalji i dekoracije diktiraju smjer našeg doživljaja i percepcije prostora kojim se krećemo i u kojem najviše boravimo. Jedan od predmeta koji je u centru pažnje gotovo svakog okruženja jest televizor, no činjenica je da njegovu poziciju rijetko kada mijenjamo jer je nepraktično i naporno premještati i spajati sve žice koje dolaze uz njega. Imajući na umu tu prepreku, Samsung je lansirao prijenosni televizor The Serif koji temeljem svojeg odvojivog postolja može stajati u bilo kojem kutku vaše sobe; u sredini prostorije, na polici ili na podu. Svojim jednostavnim oblikom slova ”I” odiše jednostavnošću i elegancijom, a zaokruženim dizajnom u 360 stupnjeva sjajno se stapa s okolinom. The Serif je idealno rješenje za sve koji vole spojiti ugodno s korisnim.

Televizor i umjetničko djelo u jednom

Prazni zidovi nikada nisu bili in. Većinom ih krase različite fotografije, slike, ogledala, a često se u funkciji glavnog motiva nalazi televizor. Teško je zamisliti da on može preuzeti ulogu umjetničkog djela, ali Samsung The Frame zbog svojeg Art Mode načina rada dokazuje suprotno. Kako bi The Frame pretvorili u sliku, potrebno je u Art Store izabrati željene fotografije koje će upotpuniti crni ekran pri čemu će prostoriju obasjati predivni pejzaži. The Frame televizor dolazi s promjenjivim stilskim okvirima za ugradnju u tri klasične boje: crnoj, smeđoj i bež. Njegov No gap nosač uklanja razmak između zida i uređaja te se tako stvara dojam realnog umjetničkog djela. Dapače, sigurno se ovo može sjajno iskoristiti za prikaz najpoznatijih djela iz francuskog muzeja Louvre poput Mona Lise, koji su upravno nedavno dodani u Art Store za korisnike The Frame televizora.

Da, i televizor može biti pametni telefon!

Praktičnost, fleksibilnost, odlična vidljivost i pokretljivost. To je ono za čime žude svi kojima je dosadila klasika. Out of the box dizajn televizora savršen je opis izgleda novog Samsung The Sero modela. Rotirajući dizajn je ono po čemu iskače iz konkurencije i privlači ljubitelje digitalnog svijeta. Osim toga, optimiziran je za mobilne uređaje tako da omogućuje uživanje u sadržaju, aplikacijama i društvenim mrežama na cijelom zaslonu televizora, a putem glasovnih pomoćnika olakšava pristup aplikacijama i uslugama. Tehnološki entuzijasti sada imaju priliku uživati u mobilnoj zabavi u proširenom obliku. Za više informacija o uređajima koji vizualno obogaćuju vaš prostor posjetite https://www.samsung.com/hr/lifestyle-tvs/.

Foto: Samsung

Učitati još
Zatvori