Neuništiv mobitel Sony Xperia Z3

Sony je postavio novi standard s top modelima smartphonea Xperia Z3 i Xperia Z3 Compact. Radi se pametnim telefonima gotovo jednakog izgleda, ali različitih dimenzija. Oba imaju vrhunske karakteristike itekako tražene u današnjem tehnološkom svijetu – nenadmašno izdrživu bateriju, najbolju kvalitetu fotoaparata te po prvi puta mogućnost spajanja na Play Station platformom.

Pametni telefon Xperia Z3

Osim toga, Xperia Z3 modeli potpuno su vodootporni i otporni na prašinu tako da pametni telefon možete ponijeti kamo god krenuli bez bojazni da će pokisnuti, biti slučajno poliven ili biti uništen padom u prašinu. Svi ljubitelji igrica bit će oduševljeni viješću da su ovo jedini smartphone modeli s PS4 Remote Playem što znači da sada možete koristiti svoj Xperia Z3 ili Xperia Z3 Compact kao zaslon za upravljanje da biste se povezali ili kontrolirali igre na Play Station 4 uređaju.

Pametni telefon Xperia Z3

Sve je to upakirano u super tanko aluminijsko kućište s kamerom od 20,7 megapiksela i lećom osjetljivom na loše osvjetljenje te zaslonom s intiutivnim poboljšanjem kontrasta za bolje gledanje sadržaja, čak i pri jakom suncu.

Pametni telefon Xperia Z3

xperia5

Hrvatski ambasadori ovih pametnih mobitela su Renata Sopek i Daniel Bilić, radijski voditelj.

Pametni telefon Xperia Z3

Pametni telefon Xperia Z3

0