Najpopularniji modni dodatak za koji će vas svi ispitivati otkud vam

Najpopularniji modni dodatak za koji će
vas svi ispitivati otkud vam

Mnoge ljubiteljice mode i modnih dodataka zazirale su od nošenja pametnih satova jer im se nisu uklapali u stil i odjevne kombinacije. Ako spadate među njih i Huawei vas do sada nije razuvjerio, Huawei Watch GT 3 sigurno hoće! Ovaj je sat pravo remek-djelo. Jednostavan dizajn tijela sa završnom obradom visokog sjaja uz profinjen remen upotpunit će vaš moderan i sofisticiran izgled, osobito ako ga nosite sa zlatnim milanese remenom dizajniranim samo za Watch GT 3. Huawei Watch GT 3 nije samo lijep, već je moćan pomoćnik u svakodnevnim privatnim i poslovnim obavezama. Remen je lako zamijeniti i veličinu prilagoditi svakoj ruci, a do kraja godine možete iskoristiti ponudu i uz sat dobiti 2 dodatna remena.

Prilagodite sat sebi

Huawei Watch GT 3 savršeno se ukapa u vaše opuštene, sportske ili svečane kombinacije i pristaje svakom stilu. Možete mijenjati remene i razne teme koje će transformirati izgled vašeg sata. Uz više od 10 000 pozadina za satove dostupnih za preuzimanje, uključujući one s odvažnijim stilom, minimalističkim dizajnom ili decentnije s vrlo funkcionalnim iHuawei Watch GT 3 savršeno se ukapa u vaše opuštene, sportske ili svečane kombinacije i pristaje svakom stilu. Možete mijenjati remene i razne teme koje će transformirati izgled vašeg sata. Uz više od 10 000 pozadina za satove dostupnih za preuzimanje, uključujući one s odvažnijim stilom, minimalističkim dizajnom ili decentnije s vrlo funkcionalnim izgledom, Huawei Watch GT 3 možete u potpunosti prilagoditi sebi. Nikada se više nećete brinuti o pronalaženju sata koji se može prilagoditi baš svakoj odjevnoj kombinaciji i prilici.

Pri ruci u svakom trenutku

Huawei Watch GT 3 promjera 42 mm bit će vam pri (odnosno na) ruci u svakom trenutku i olakšat će vam obavljanje svakodnevnih obaveza. Kažite zbogom tjeskobi oko trajanja baterije jer Huawei Watch GT 3 42 mm ima snažnu bateriju koja traje do 7 dana, a podržava i bežično punjenje tako da možete koristiti svoj telefon za obrnuto bežično punjenje kada zaboravite punjač. Povežite Huawei Watch GT 3 sa svojim Huawei nova 9 pametnim telefonom kada vježbate, obavljate kućne poslove ili kuhate i uživajte u pogodnostima gledanja povijesti poziva, odgovaranja i odbijanja poziva na satu. Također, s ovim satom na zapešću imate aktivnog asistenta, kojeg aktivirate jednostavnim prelaskom prsta udesno i imate brzi pristup potrebnim informacijama. Funkcijama sata lako je pristupiti u svakoj situaciji. Jednostavno okrenite ‘rotirajuću krunu’ da biste povećali i smanjili aplikacije na zaslonu sata i brzo pristupili svojoj ciljnoj funkciji. Uz visoku stopu osvježavanja, možete jednostavno postaviti glasnoću i vrijeme alarma čak i kada su vam ruke mokre.

Sat koji pazi na vas

Neovisno o poslu kojim se bavite i životnom stilu, uz Huawei Watch GT 3 možete pratiti važne parametre za vaše zdravlje kao što su broj otkucaja srca ili zasićenost kisika u krvi. Također, sat će postavljati dnevne ciljeve, nuditi Neovisno o poslu kojim se bavite i životnom stilu, uz Huawei Watch GT 3 možete pratiti važne parametre za vaše zdravlje kao što su broj otkucaja srca ili zasićenost kisika u krvi. Također, sat će postavljati dnevne ciljeve, nuditi promišljene podsjetnike i pomoći vam da usvojite zdrave navike i da vaši dani budu produktivniji. Uz Huawei Watch GT 3 možete pratiti svoj san i formirati dosljedan raspored spavanja kako biste dan započeli rano s puno energije. Također, bilježi vaš menstrualni ciklus, kao i tjelesna stanja kako biste smirili vaš um, tako da se možete opustiti i uživati ​​u životu.

Osobni trener na vašoj ruci

Huawei Watch GT 3 pratit će vas u stopu u svim sportskim aktivnostima. Podržava više od 100 sportskih načina kao što sHuawei Watch GT 3 pratit će vas u stopu u svim sportskim aktivnostima. Podržava više od 100 sportskih načina kao što su trčanje, biciklizam, planinarenje, joga, plivanje, preskakanje užeta i skijanje. Bilo da plivate u bazenu ili se znojite na terenu, možete maksimalno uživati ​​u vježbanju. Sat također možete koristiti za puštanje glazbe kako bi vježbanje bilo još zabavnije.

Huawei je uz Watch GT 3 pametni sat nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon koji se u svojoj Starry Blue boji ističe i Huawei je uz Watch GT 3 pametni sat nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon koji se u svojoj Starry Blue boji ističe i privlači poglede. A najnoviji Huawei MateBook 14s, spoj elegancije i moćnih performansi, savršeno će se prilagoditi vašim privatnim i poslovnim obavezama. 

Foto: Huawei

Učitati još
Zatvori