Najnoviji Samsungovi aduti Galaxy S9 i S9+ službeno predstavljeni hrvatskoj publici

Najnoviji Samsungovi aduti Galaxy S9 i S9+ službeno predstavljeni hrvatskoj publici

Samsung-Galaxy-S9,-S9+_-1

Samsung Galaxy S9 i S9+

Tvrtka Samsung Electronics sinoć je u Umjetničkom paviljonu, svega dvanaest dana nakon svjetske službene premijere dugoočekivanih telefona Samsung Galaxy S9 i S9+, dva najnovija člana Galaxy obitelji predstavila hrvatskoj javnosti. Oba uređaja kupci mogu prednaručiti već danas, a u službenoj će prodaji biti od 16. ožujka, u ponoćno crnoj, koraljno plavoj i potpuno novoj purpurno ljubičastoj boji. Preporučene maloprodajne cijene uređaja su 6499 kuna za Galaxy S9, odnosno 7299 kuna za Galaxy S9+, a moći će se nabaviti kod domaćih operatera Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera, eKupi, Elipso, Sancta Domenica i Smartson.

Pametni telefoni stvoreni kako bi iznova kreirali način na koji komuniciramo, dijelimo sadržaje i doživljavamo svijet imaju najbolju kameru do sada za snimanje pri slabom osvjetljenju te novi dvojni otvor na kameri, mogućnost snimanja Super Slow-mo video zapisa i personalizaciju AR Emoji emojijia.

Samsung Galaxy S9 i S9+proglašeni su najboljim uređajima na sajmu MWC – Mobile World Congress u Barceloni na ceremoniji dodjele godišnjih Global Mobile Awards (GLOMO nagrada). Samsung je dobio nagrade i za Gear VR s daljinskim upravljačem, Samsung Pay servis i Samsung DeX.

Samsung-Galaxy-S9,-S9+-AR-Emoji_1

Samsungov dvojni otvor na kameri ima leću koja se prilagođava poput ljudskog oka te se može automatski mijenjati ovisno o uvjetima osvjetljenja. Samsungov dvojni otvor na kameri[1] (F1.5 – F2.4) tijekom fotografiranja automatski pruža više svjetla kad je tamno te manje svjetla kada su uvjeti u kojima fotografiramo presvijetli, zbog čega u svim uvjetima nastaju oštre i jasne fotografije.

Tu su i unaprijeđene kamere sa Super Speed Dual Pixel senzorom s povećanom snagom obrade i memorijom za visoku kvalitetu slike. Uz mogućnost snimanja Super Slow-mo video zapisa, svaki korisnik može dinamičnim i usporenim video zapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi nezaboravnim učiniti svaki moment. Novi aduti Galaxy obitelji – S9 i S9+ imaju inteligentnu značajku Motion Detection koja detektira kretanje u okviru i počinje automatski snimati. Nakon snimanja Super Slow-mo videozapisa korisnici mogu, između 35 ponuđenih, odabrati pozadinsku glazbu ili dodati melodiju s omiljenog popisa za reprodukciju. Za dodatnu zabavu tu je i mogućnost izrade, uređivanja i dijeljenja GIF datoteka.

Damir-Hoyka_Samsung-Galaxy-S9,-S9+-kamera

Zahvaljujući AR Emoji emojijima korisnici Samsung Galaxy S9 i S9+ pametnih telefona sada mogu sami izrađivati emojije koji izgledaju, zvuče i djeluju poput njih samih. AR Emoji dijeli korisnikove stvarne osjećaje u videozapisima i nizu naljepnica u upotrebi standardnog AGIF formata datoteke, a sve kako bi korisnici svoje osjećaje i veselje mogli podijeliti na većini platformi za komunikaciju trećih strana.

Osim svega navedenog, ova dva telefona itekako zaslužuju da se istakne kako dolaze sa snažnim Galaxy stereo AKG zvučnicima, Dolby Atmos surround zvukom te beskrajnim AMOLED zaslonom s profinjenim rubom – ključnim elementom Samsungove baštine.Samsung Galaxy S9 i S9+ su prvi telefoni koji podržavaju novu aplikaciju Smart Things i mogu se povezati s drugim Samsung uređajima, a najnoviji Samsung DeX idealan je za one koji su stalno u pokretu. Uređaji podržavaju proširivu memoriju do 400 GB MicroSD karticom i opremljeni su najnovijim procesorima za premium aplikacije koje nude snažne performanse i sofisticiranu obradu slike.

Samsung-Galaxy-S9,-S9+_Slow-mo-mogucnost

Za više informacija o Samsung Galaxy S9 i S9+ posjetite internetsku stranicu: http://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s9/.

Učitati još
Zatvori