Kako je izgledao naš roadtrip u Istru s jednim od najuzbudljivijih novih automobila?

Kako je izgledao naš roadtrip u Istru s jednim od najuzbudljivijih novih automobila?

Prošli mjesec za nas u Journalu bio je i više no dinamičan, pa je po mnogočemu podsjećao na ono ‘staro normalno’ i 2019. godinu, koju pamtimo upravo po ubrzanom tempu i pravoj maloj gomili obaveza.

U rujnu ove godine tako su se jedan za drugim nizali brojni projekti, a među onim najvećima svakako je bio naš party u Rovinju. U vrijeme Weekend Media Festivala, naš tim se zaputio u ovaj istinski dragulj istarskog turizma, kako bismo pripremili sve detalje još jedne nezaboravne Journalove zabave, a u toj avanturi imale smo se priliku u potpunosti osloniti na najnovije vozilo tvrtke Hyundai – novi Hyundai Tucson Hybrid.

Uz onaj neizbježan poslovni dio našeg putovanja, uspjele smo izdvojiti čak i malo slobodnog vremena kako bismo se provozale Rovinjem u novom Tucsonu Hybrid i do potankosti istražile što sve ovaj automobil doista može ponuditi i zašto su u tvrtki Hyundai toliko ponosni na njega.

Kao što je nedavno otkrio SangYup Lee, voditelj Hyundai Global Design Centra i viši potpredsjednik Hyundai Motor Company, potpuno novi TUCSON predstavlja glavnu prekretnicu na njihovom dizajnerskom putu i služi kao mjerilo za sve buduće Hyundai modele. To se primjećuje u evoluciji Tucsona od konceptnog automobila do revolucionarnog SUV dizajna.

Neusporediv dizajn novog Hyundai Tucsona

Upravo je dizajn jedan od jako bitnih elemenata koji najnoviji Hyundai Tucson izdvaja iz mase ostalih automobila. Mogle bismo ga opisati kao profinjen i elegantan, a uz to dovodi modernu estetiku na novu razinu, što ga svrstava u vrhunski dizajniran SUV.

“S većom i širom karoserijom, potpuno novi TUCSON prvi je Hyundaijev SUV koji je razvijen prema našem novom identitetu dizajna Sensuous Sportiness. Njegova mišićava pojava kombinira oštre rubove i dinamične proporcije s bogatim površinama – stvarajući progresivan izgled bez ugrožavanja Tucsonovog robusnog SUV naslijeđa”, otkrivaju iz tvrtke Hyundai.

Pametne značajke

Ono što nas je ugodno iznenadilo u tom pogledu upravo je prostranost koja karakterizira unutrašnjost novog Tucsona i potpuni komfor koji ovo vozilo omogućuje baš svakom njegovom putniku. Potpuno zadovoljstvo novim Hyundai Tucsonom definitivno osiguravaju značajke koje su do samih detalja prilagođene modernom čovjeku i svim njegovim željama i potrebama. Primjera radi, pametni uređaj za ulazak u vozilo omogućit će vam da uzdužno pomičete sjedalo i naslon sjedala i tako si osigurate lakši ulazak i veću udobnost.

Zatim, ako nosite puno stvari u rukama, tu su pametna vrata prtljažnika koja se automatski otvaraju kad se blizina pametnog ključa otkrije na 3 sekunde, što vam osigurava lagani utovar. Svestrano preklapanje stražnjih sjedala omogućit će vam i fleksibilnost u prevoženju stvari većih dimenzija, a još jedna super stvar koja nam se svidjela i koja je Tucson izdvojila iz mase je tehnologija Multi-Air Mode, koja stvara ugodnije unutarnje okruženje s nježnim protokom zraka.

Automobil koji je povezan s našim svijetom – u svakom trenutku

Potpuno novi Tucson također je nadograđen sa svim najnovijim tehnologijama, što nam je omogućilo upravljanje funkcijama automobila s pametnog telefona – ili glasom. 

Glasovnom naredbom moguće je aktivirati i kontrolirati značajke poput klimatskih postavki, infotainment sustava i vrata prtljažnika, kao i grijanja upravljača.

Bluelink® povezane automobilske usluge donose besprijekornu izravnu povezanost potpuno novog Tucsona s online prepoznavanjem glasa i širokim rasponom značajki kako bi vašu vožnju učinili praktičnijom i ugodnijom. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge.

Čime nas je još ova tehnologija oduševila? Definitivno izuzetno preciznom navigacijom koja nam je snalaženje po Istri učinila sasvim ugodnim, a ne stresnim iskustvom kao što to nekad zna biti slučaj. Pametna tehnologija u novom Hyundai Tucsonu omogućuje preciznije predviđanje prometa, preciznije vrijeme dolaska i pouzdanije preračunavanje ruta.

Apsolutni šlag na kraju dolazi za one kojima je baterija na mobitelu često ‘na rubu’. Hyundai Tucson omogućuje brzo bežično punjenje vašeg pametnog telefona, što je definitivno sjajan benefit koji nam je trebao.

Još više detalja o novom Hyundai Tucsonu doznajte na službenim web stranicama.

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori