Na našoj wishlisti: Casio x Stranger Things sat
Na našoj wishlisti: Casio x Stranger Things sat

Na našoj wishlisti: Casio x
Stranger Things sat

S obzirom na to da je serija Stranger Things globalni fenomen i jedna od velikih Netflixovih uspješnica ne čudi činjenica da možemo kupiti razne proizvode vezane za ovu kultnu seriju. Mnogi nostalgičari za 80-ima uživaju u scenografiji, kostimografiji, ali i pjesmama koje su harale radijskim ljestvicama tog doba, a ponovo su oživjele u novom obliku tijekom sezona. Upravo zbog toga na tržištu možemo pronaći razne figurice likova, bilježnica, odjeću, pa čak i makeup, a sada je na red došla i na još jedan modni dodatak – ručni sat. Zakoračite u alternativnu dimenziju uz vrlo posebno Casio izdanje.

Stranger Things ručni sat

Casio A120WEST-1A inspiriran upravo serijom Stranger Things. Prvi pogled na sat oduševio nas je brojnim detaljima koji su vezani uz omiljenu nam seriju. Od Demogorgona koji se nalazi u samom središtu sata ispod zaslona pa do stražnje strane na kojoj se nalazi logotip Stranger Things. Posebno nam se svidio detalj koji se pojavi kada se pritisne gumb LED svjetla. Naime, pritiskom na njega prikazuje se natpis serije ispisan naopako, sve u duhu Upside Down svijeta.

Ovaj jedinstveni sat dolazi u posebnom pakiranju, a ujedno je i vodootporan te dolazi u nekoliko boja. Casio je inspiraciju pronašao upravo u svojim ranijim modelima iz 80-ih, a detaljima je dodao onaj završni touch koji će osvojiti sve ljubitelje Netflixove uspješnice. Sat je vrlo praktičan, stoga ga možete nositi za svakodnevnu uporabu. Ima štopericu, dnevni alarm, automatski kalendar i pozadinsko osvjetljenje. Detaljnu specifikaciju možete pronaći na službenoj web-stranici.

A120WEST-1A najavljen je za puštanje u prodaju u lipnju 2023. u Japanu i Aziji, a očekuje se da će biti pušten u prodaju diljem svijeta.

Foto: Instagram (@casiovintage_eu), Casio

Učitati još
Zatvori