Četiri trendi proizvoda koji će vam olakšati život i uljepšati dom

Četiri trendi proizvoda koji će vam
olakšati život i uljepšati dom

Samsung The Sero

U našoj svakodnevici sve više primjećujemo kako su „multitaskeri“ zavladali scenom. Od višenamjenskih tehničkih uređaja i namještaja koji nam uspješno štede vrijeme i prostor do beauty saveznika koji nam razdoblje provedeno pred ogledalom učinkovito čine kraćim. Posebno nas veseli kada multifunkcionalni proizvodi osim uštede vremena i novca izgledaju i estetski privlačno. Izdvojili smo četiri must-have proizvoda koja, osim što će nam olakšati život, učinit će naš dom ljepšim i ugodnijim.

Višenamjenski stol kao prilika za impresivan estetski dojam

Stol kao jedan od osnovnih namještaja možemo pronaći u raznim oblicima i varijantama. Višenamjenskim stolovima najčešće pridodajemo njihovu ekonomičnosti te multifunkcionalnost. Ovi stolovi dizajnirani su tako da sadrže police koje ih u tren oka pretvaraju bilo u male stolove za blagovanje, radne prostor za postavljanje prijenosnog računala i uredske opreme ili u minijaturne toaletne stolove, sve ovisno o našoj potrebi. No, zbog mogućnosti rastvaranja oni ne moraju nužno izgledati kao da su izašli iz filma Transformeri.

Naime, estetska komponenta zbog multifunkcionalnosti nikada ne bi trebala biti narušena. Tako u ponudi možemo pronaći višenamjenske elegantne stolove koji svojim vizualnim elementima, kao što su forma, boja i geometrija predstavljaju prava remek-djela. Ovisno o modnom stilu i osobnom ukusu ukomponirati se mogu i u high-tech izričaju, u romantičnom duhu francuske Provanse ili pak ako ste ljubitelj jednostavnosti, i u minimalističkom stilu. Tako višenamjenski stol danas postaje must have komad namještaja koji će obogatiti i učiniti praktičnim baš svaki prostor.

Difuzer za čist zrak i wellness ugođaj

Difuzer kao uređaj kojem je u opisu posla pročišćivanja zraka, osvježavanje mirisa u prostoriji, pomoć kod prehlade i odbijanje insekata zasigurno pripada u kategoriju neizostavnih multitaskera u našem domu. Osim što su multifunkcionalni, difuzere danas pronalazimo u različitim vrstama i iznimno estetski privlačnom dizajnu. Bilo da se radi o električnom difuzeru ili difuzeru sa svijećom, metalnom ili od terakote različiti izbor difuzera omogućavaju nam da ovaj pametni multitasker savršeno uklopimo u svaki životni prostor. Dodatan bonus je to što neki difuzeri imaju i mogućnost emitiranja boja što daje poseban wellness ugođaj prostoriji u kojoj se nalazi.

Televizor koja se stapa s vašim prostorom i potrebama

Užurbani način života neupitno je djelovao i na naše navike. Većinu vremena i komunikacije prilagodili smo mobilnim zaslonima. No, koliko puta smo samo poželjeli da nam je zaslon mobitela ipak veći, a zvuk bistriji jer se baš na mobitelu nalazi „ona bitna prezentacija s posla“ ili nastavak epizode omiljene serije. Samsung je tom problemu efikasno uskočio s novim Samsung The Sero televizorom.

Samsung The Sero

Samsung The Sero televizor, osim mogućnosti zrcaljenja našeg mobitela na brz i učinkovit način, nudi mogućnost horizontalnog i vertikalnog zakretanja te lakog premještanja iz jedne prostorije u drugu uz pomoć Sero kotača. Ovaj lifestyle televizor može se pohvaliti i svojim elegantnim dizajnom i trendovskim načinom portreta koji omogućava da upravo televizor postane komad dizajnerskog namještaja. Naime, ovaj inteligentni multitasker u svom Ambijentalnom načinu poput kameleona analizira teksturu i boju zida te ga prilagođava zaslonu koji savršeno odgovara okolini. Kad pomislite da televizor ne može biti sofisticiraniji, Samsung The Sero nas ponovno iznenađuje. Naime, on dolazi s all-in-one postoljem za koje nam ne treba nikakav dodatni namještaj.

Ogledalo kao stalak za nakit

Bez obzira na to imamo li prostrani stan ili studio svi volimo uštedjeti malo prostora i učiniti naš dom organiziranijim. Iako smo upoznati s krevetima na razvlačenje koji sadrže ladice za pohranu, postoji još neistraženih multifunkcionalnih komada namještaja koji nam mogu olakšati život i učiniti ga jednostavnijim. Jedan od njih je i ogledalo koje sadrži i tajni ormarić za pohranu. Ovaj proizvod idealan je za odlaganje svih manjih stvarčica, a mi savjetujemo za pohranu nakita koji nam često zadaje probleme u spremanju i organizaciji. Upravo na policama koje se skrivaju iza ogledala nakit će biti uvijek na vidnom mjestu, pospremljen i organiziran te se nikada neće izgubiti. Ovo rješenje idealno je za kupaonice, no može se dobro ukomponirati i u predsoblje te spavaću sobu. Dodatan plus predstavlja to što osim svoje funkcionalnosti, ako se pravilno ukomponira, može učiniti i prostor vizualno većim.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori