Upoznajte novu seriju Motorolinih pametnih telefona. Kamera je fantastična
Upoznajte novu seriju Motorolinih pametnih telefona. Kamera je fantastična

Upoznajte novu seriju Motorolinih pametnih
telefona. Kamera je fantastična

Uzbudljive vijesti dolaze iz svijeta mobilne telefonije jer je Motorola najavila dolazak nove serije svojih pametnih telefona, najelegantniju i najuravnoteženiju liniju uređaja obitelji edge: motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro i motorola edge 50 fusion, uključujući i inovativne bežične slušalice moto buds+ i moto buds.

Što nas čeka u seriji motorola Edge 50? Ovi uređaji donose sve što ste ikada željeli od pametnog telefona: impresivne performanse, vrhunski dizajn i najnovije tehnološke inovacije. Serija motorola edge 50 dizajnirana je s cjelokupnim osjećajem sklada. Rezultat toga je obitelj uređaja koja nudi primamljive teksture i zakrivljenosti koje su ugodne na dodir kao i oku.

Umotani u materijale poput pravog drva, posebnog izdanja biserne polimerne završnice ručno izrađene u Italiji i veganske antilop kože, uređaji su dostupni u najnovijim trendovskim bojama i posjeduju IP68 vodootpornu zaštitu. Rezultat su lagani, zadivljujući uređaji koji privlače taktilna i vizualna osjetila, s posebnim fokusom na vrhunsku kvalitetu slike i videa. Naime, serija motorola edge 50 prvi su pametni telefoni na svijetu s PantoneTM potvrđenom kamerom i zaslonom razvijenim u suradnji s Pantone znanstvenicima za boje

motorola Edge 50
motorola Edge 50

Sjajan suputnik u kreiranju sadržaja

Rezultat su lagani, zadivljujući uređaji koji privlače taktilna i vizualna osjetila, s posebnim fokusom na vrhunsku kvalitetu slike i videa. Naime, serija motorola edge 50 prvi su pametni telefoni na svijetu s PantoneTM potvrđenom kamerom i zaslonom razvijenim u suradnji s Pantone znanstvenicima za boje. Korisnici mogu pouzdano snimiti i vidjeti svijet točno onakvim kakvim ga vide uz Pantone potvrđene boje i nijanse kože što ga čini idealnim za stvaranje sadržaja.

Motorola edge 50 ultra ističe Motorolin fokus na dizajn i razvijen je kako bi impresionirao i najzahtjevnije korisnike pametnog telefona. S udobnim zakrivljenim linijama, vrhunskim materijalima poput pravog drveta i veganske kože kao i Pantone bojom godine, Peach Fuzz, ovaj uređaj je više od običnog pametnog telefona – on je umjetničko djelo. Sljedeći estetiku dizajna vodećeg Motorolinog uređaja, motorola Edge 50 Pro kompletiran je s lijepo oblikovanim rubovima, pjeskarenim aluminijskim okvirom i veganskom kožom ili posebnim izdanjem biserne završnice ručno izrađene u Italiji, što ovaj uređaj čini mekim i glatkim na dodir.

motorola Edge 50

Umjetnost u vašim rukama

No, tu nije kraj inovacija. Motorola je usko surađivala s korisnicima kako bi stvorila bežične slušalice moto buds+ i moto buds koje će revolucionirati način na koji doživljavamo zvuk. Kristalno jasan zvuk, udobnost tijekom dugotrajnog nošenja i izvanredna povezanost samo su neke od značajki koje očekuju korisnike ovih bežičnih slušalica.

U sklopu predstavljanja nove linije uređaja obitelji edge, Motorola je pokrenula projekt Umjetnost u vašim rukama. Projekt Umjetnost u vašim rukama predstavlja suradnju s osam vrhunskih fotografa iz osam europskih zemalja koji su se, nadahnuti vrhunskim dizajnom i prekrasnom završnom obradom, pridružili za prvi projekt te vrste koji ima za cilj zabilježiti bogatstvo lokalne umjetnosti, stila i dizajna koristeći uređaje serije motorola Edge 50 i njihove napredne kamere pokretane umjetnom inteligencijom (AI).

Njihovi zajednički napori okupljaju se na interaktivnoj platformi hellomotoart.com/hr gdje su posjetitelji pozvani da krenu na vizualno putovanje svjedočeći kako jedinstveni stil svakog fotografa oživljava u fotogaleriji, gdje se vrhunske značajke uređaja edge 50 serije stapaju s dubokom strašću za pripovijedanjem kroz objektiv kamere.

motorola Edge 50
Fotografija Zagreba nastala s Motorola edge 50 pro uređajem
motorola Edge 50
Fotografija Zagreba nastala s Motorola edge 50 pro uređajem

Sudjelujte u regionalnom natječaju

Raznovrsnu umjetničku stranu Zagreba, glavnog grada Hrvatske, zabilježio je Matej Grgić, poznatiji kao @street.threadz. Njegov jedinstveni kreativni pogled s Motorola edge 50 pro sada se može vidjeti na hellomotoart.com/hr. I to nije sve! Korisnici koji žele istražiti projekt mogu sudjelovati i u regionalnom natječaju glasanjem za svoj omiljeni foto album. Imaju priliku osvojiti putovanje za dvije osobe kako bi istražili svoj omiljeni grad, a također i edge 50 Pro i edge 50 Ultra uređaje ili nove Moto slušalice.

Prihvatite umjetnost života uz motorolu edge 50 seriju. Telefon pun života. Telefon pun umjetnosti. S dizajnerskim potpisom. Snimanje svijeta nikad nije bilo ljepše.

Foto: Promo, Matej Grgić

Učitati još
Zatvori