Zvučnici koji će odlično izgledati u domu

Zvučnici koji će odlično
izgledati u domu

Glazba je sastavni dio svakodnevice zbog čega će se svi fanovi dobrog zvuka potruditi da kod kuće imaju vrhunsku opremu. Zvučnici ovdje igraju vrlo veliku ulogu, a s razvojem tehnologije i oni su doživjeli svoj napredak. Ne kompromitirajući kvalitetu zvuka. mnogi su brendovi razvili primjere u skladu s modernim uređajima pa se tako sada na zvučnike možemo spajati putem mobitela i prijenosnih računala, kreirajući glazbenu kulisu gdje god želimo.

Marshall zvučnici

Dizajnerski su zvučnici pak druga dimenzija priče, jer osim što su njihovi proizvođači posvećeni maksimalnoj kvaliteti zvuka, istovremeno izgledaju kao statement komadi tehnologije koji ćete ponosno izložiti u domu.

Jedan od njih je Marshall, legendarni proizvođač pojačala, koji u svojoj ponudi ima nekoliko različitih zvučnika, a svi se izdvajaju od konkurencije svojim odličnim dizajnom. U stilu minijaturnih pojačala možete kupiti tri različita tipa zvučnika – bluetooth, bežični multi-room i mali prijenosni zvučnik, a svi dolaze u nekoliko veličina, sve prema vašim potrebama. Veći modeli, Stanmore i Acton dolaze s mogućnošću ugrađen virtualnog asistenta kao što su Amazon Alexa ili Google Asistant te tako postaju pametna pomagala u domu koja kontrolirate glasom.

Modeli uglavnom dolaze u dvije boje, crnoj i bež ili bijeloj, dovoljno su mali da ne zauzmu previše mjesta u manjim prostorima, no istovremeno savršene veličine da budu primijećeni. Na službenoj Marshall stranici razgledajte cijelu ponudu.

Foto: Marshall Headphones

Učitati još
Zatvori