Jedna stvar koja nam nedostaje u našem home officeu, a čini razliku

Jedna stvar koja nam nedostaje u našem
home officeu, a čini razliku

Posljednjih godinu dana radni nam se dan doslovce preokrenuo za 180 stupnjeva. Osim druženja, distance koja nam je postala gotovo normalna i drugih mjera, potpuno se transformirao način na koji radimo. Ako je pandemija nešto kristalizirala, onda je to svakako mogućnost rada od kuće, benefite ili nedostatke istog. Naš je home office postao centar svega, a mnogi ga od nas dijele s drugim ukućanima.

Već smo odavno prošli fazu uređivanja našeg kućnog ureda detaljima poput slika, biljaka, svijeća i drugih dekoracija koje nam iskustvo rada od kuće mogu učiniti ugodnijim. Međutim, oprema koju koristimo čini najveću razliku, a posebno kad je ista jednostavna za korištenje, estetski se može divno uklopiti u naš home office, a ono najvažnije – radi pravu malu revoluciju u načinu na koji radimo.

Mala promjena za veću produktivnost, koncentraciju i lakše funkcioniranje s drugima

Iako je većina nas kod kuće uspostavila mali radni kutak, posao smo preselili posvuda; u kuhinju, na balkon, na kauč. Posebno je to izazovno za one koji imaju obitelj, čiji partneri ili partnerice također rade kod kuće i imaju djecu. Sigurno ste se barem jednom uzaludno pokušavali koncentrirati, dok je netko tipkao i klikao pored vas ili je situacija bila obrnuta. Radni se dan kod kuće ponekad otegne i izvan okvira klasičnog radnog vremena pa se teško prilagoditi i klincima koji obavljaju zadatak za školu ili su pak konačno zaspali. Kako bi u takvim situacijama maksimalno funkcionirali bez da ometamo jedni druge, silent tehnologija opreme je nezaobilazna.

SilentTouch tehnologija za najmoderniji dodatak našem uredu

Računalo za miš proizvodi ponajviše ometajućih zvukova klikanja zbog kojih se često teško koncentrirati. Logitech M220 Silent serija miševa predstavlja nečujnu tehnologiju u najboljem svjetlu pa je tako gotovo 90 posto nelagodnih zvukova klikanja miša eliminirano. SilentTouch tehnologija omogućava nam da osjetimo svaki klik, ali gotovo nečujno što drastično utječe na našu produktivnost i one oko nas.

Posebno izrađeni M220 miševi kompaktni su i odlično sjedaju pod rukom, i to bez obzira jeste li ljevak ili dešnjak. Posljednjih mjeseci nerijetko čitamo o važnosti ergonomije u opremi za home office. Logitechova silent serija miševa dizajnirana je tako da prati prirodni oblik ruke što nam je izuzetno važno uz sate i sate provedene za računalom. Nema ‘gubljenja’ i preskakanja miša po ekranu zahvaljujući naprednom senzoru u mišu uz koji je navigacija brža i efikasnija po bilo kojoj površini. Lakša su i jutra bez stresa jer vas prazna baterija miša neće iznenaditi. M220 funkcionira čak 18 mjeseci bez zamjene baterija jer ga nakon svakog radnog dana možemo isključiti jednostavnim on / off gumbom, a koristi i auto-sleep postavku uz koju uvijek štedi bateriju.

M220 – estetski lako uklopiv miš savršen za one uvijek u pokretu

Ono što nam je posebno važno u današnjoj svakodnevici je mobilnost koju nam naš home office nudi. Logitechov M220 miš funkcionira po wireless principu i omogućava nam da svoj posao selimo kako nam odgovara u svakoj situaciji. Jednostavno ga je staviti u laptop torbu kad smo on the go i samo ga povezati s računalom ili laptopom preko USB-a male veličine.

Međutim, Logitech M220 miš posebice nas je zaintrigirao elegantnim dizajnom i estetikom zahvaljujući kojima će se uklopiti u interijer svakog stila. Bez grubih prijelaza i jednostavnih linija, M220 lako je vizualno uklopiti u ideju vašeg kućnog ureda. Dolazi u čak pet boja klasičnoj crnoj, crvenoj, plavoj i nježnoj ružičastoj i bijeloj. Na taj će način oplemeniti dodatno naš home office i učiniti ga mjestom u koje, ako biramo raditi kod kuće, ujutro uz kavu, rado sjedamo.

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori