Slušalice koje vam mogu pomoći da se bolje koncentrirate

Slušalice koje vam mogu pomoći da
se bolje koncentrirate

Koncentriranje na dulje vrijeme u današnjoj užurbanoj svakodnevici popriličan je izazov. Dovoljno je samo primijetiti da dnevna doza članaka objavljenih na jednom web mjestu s vijestima sadrži više informacija nego što su ih ljudi dobivali tijekom svog života prije nekoliko stotina godina. Huawei s novim FreeBuds Pro bežičnim slušalicama pruža korisnicima pomoć da se suoče s izazovom koncentracije. Isprobajte inteligentno dinamičko poništavanje buke na Huawei FreeBuds Pro slušalicama i uživajte u najboljem iskustvu slušanja dosad.

Oslobodite se buke koja vas ometa uz Huawei FreeBuds Pro

Razgovori u otvorenom prostoru ne dopuštaju vam da se usredotočite na svoj svakodnevne zadatke? Planirate učiti u knjižnici, ali i dalje se sjećate posljednjeg pokušaja kad su vam osobe pored vas neprestano odvlačile pažnju? Možda se ne možete usredotočiti na film kad primite zvučnu obavijest na pametnom telefonu? Svi ovi problemi odmah će nestati nakon što uključite dinamičko poništavanje šuma na Huawei FreeBuds Pro slušalicama. Nove Huaweijeve slušalice uz tehnologiju inteligentnog dinamičkog poništavanja buke postižu učinak poništavanja šuma do 40 dB kako biste u potpunosti doživjeli mir. A kada će se ovo pokazati korisnim? Evo nekoliko primjera!

Potpuna koncentracija u uredu

Fokusiranje na više zadataka istovremeno vrlo je poželjna vještina, ne samo u svakodnevnom životu, već prije svega na poslu. Tvrtke cijene zaposlenike koji su u stanju izvršiti nekoliko zadataka odjednom. Da bi se postigla učinkovitost u multitaskingu, vrijedi se prisjetiti vježbi pamćenja, pravilne prehrane bogate nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima, kao i poticanja koncentracije. Štoviše, sigurno će biti korisno izolirati se od vanjskih distraktora. A kako to učiniti? Odgovor je vrlo jednostavan – uz podršku Huawei FreeBuds Pro slušalica opremljenih dinamičkim načinima poništavanja šuma koji se inteligentno prilagođavaju za najbolje iskustvo slušanja.

Radite li u uredu otvorenog prostora? Možda ste osoba koja razvija projekte u kafiću? Ili možda vaš posao uključuje neka poslovna putovanja? Ovisno o okruženju, Huawei FreeBuds Pro uz inteligentno dinamičko uklanjanje šuma automatski mijenjaju načine rada kako bi najbolje odgovorile na vaše potrebe. Tijekom putovanja, ultra način rada omogućit će vam da se izgubite u glazbi i uklonite smetnje. Ugodni način rada održat će vas fokusiranima smanjenjem buke listanja papira, tipkanja, računala i povremenih razgovora na radnom mjestu, u knjižnicama i drugim tihim okruženjima. A kad se suočavate sa svakodnevnim situacijama u užurbanim ulicama ili prepunim kafićima, uživajte u impresivnoj glazbi ili zvukovima igre bez okolišnih zvukova zahvaljujući općenitom načinu rada.

Uživajte u svakom trenutku

O konceptu ravnoteže između života i rada govori se već dugo, ali mnogi od nas ne znaju kako postići pravi sklad između izvršavanja svakodnevnih dužnosti i opuštanja, a prije svega kako se u potpunosti usredotočiti na oboje. Dnevna rutina tjera nas da neprestano razmišljamo o budućnosti i narednim zadacima, bez fokusiranja na ono što je upravo pred nama. Huawei FreeBuds Pro omogućit će vam postizanje koncentracije tijekom rada i učenja, kao i potpuno uživanje u trenucima zabave. 

Zamislite sljedeću situaciju: napustite dom, prošećete prometnom ulicom, odlazite učiti u knjižnicu, a zatim se na neko vrijeme opustite uz šalicu izvrsne kave i časopis u svom omiljenom kafiću. Svaku od ovih aktivnosti prate Huawei slušalice, koje će, zahvaljujući vrhunskom inteligentnom dinamičkom poništavanju buke, automatski uključiti najprikladniji način rada ovisno o trenutnoj situaciji. Prvo će aktivirati ultra način tako da ćete moći preslušati epizodu podcasta bez ikakvih smetnji dok ste u javnom prijevozu, a kako biste se mogli potpuno usredotočiti u knjižnici, način rada prebacit će se na onaj ugodni, dok će se u kafiću aktivirati općeniti način koji će vam omogućiti uživanje u omiljenoj glazbi. 

Smanjite buku zahvaljujući Huaweijevom Inteligentnom uklanjanju buke

Jeste li slučajno zaustavili preslušavanje audio knjige jer ste čuli zvuk izvana? Ili vraćate svakih nekoliko minuta tijekom gledanja TV serija jer su vas omele zvučne obavijesti na pametnom telefonu i shvatili ste da ne pratite radnju? Događa li vam se isto kad pokušavate učiti ili se pripremiti za poslovni sastanak?

Ako je tako, sve što trebate je smanjiti buku iznutra i izvana. Usvajajući hibridnu tehnologiju aktivnog poništavanja buke, mikrofoni Huawei FreeBuds Pro slušalica usmjereni prema unutra i prema van otkrivaju zaostalu buku izvan uha i u uhu, a zatim dinamički upravljački programi generiraju signale za poništavanje buke. Postižući do 40 dB efekta poništavanja šuma, nove Huaweijeve slušalice omogućuju vam da se u potpunosti koncentrirate na ono što trenutno radite.

Razgovarajte i trenirajte na otvorenom bez ometanja

Vjetrovito vrijeme, užurbane ulice, glasan gradski prijevoz ili buka ulica samo su neki čimbenici koji ometaju aktivnosti poput razgovora, igranja ili slušanja glazbe na javnim mjestima. Takva ometanja događaju se i tijekom treninga na otvorenom kada se zvukovi glazbe uguše bukom. Kao rezultat, postaje neophodno povećati glasnoću glazbe u pozadini dok trenirate, čak i do razine koja negativno utječe na vaš sluh. Kako se nositi s time? Zahvaljujući Huawei FreeBuds Pro bežičnim slušalicama ovaj problem nestaje u tren oka.

Novo hibridno uklanjanje buke u Huawei FreeBuds Pro slušalicama kombinira sustav s 3 mikrofona i bone glasovni senzor za smanjenje pozadinske buke i kristalno čiste pozive. Štoviše, nježna struktura otporna na vjetar u ušima i fluidni mehanički dizajn uklanjaju svaki zvuk zviždanja uzrokovan trenjem zraka. Slobodno uživajte u povjetarcu dok hodate, trčite i vozite bicikl.

Birajte što (ne) želite čuti

Što ako želite isključiti samo dio zvukova? Takve vam se situacije ponekad dogode, zar ne? Uz Huawei FreeBuds Pro odgovor je jednostavan. Ne morate skidati slušalice kako ne biste propustili obavijesti dok čekate javni prijevoz ili da biste vidjeli razgovara li netko s vama. A kako je to moguće? Jednostavnim dugim pritiskom možete se prebaciti u glasovni način rada i ponovo povezati sa okolinom. Glasovni način smanjuje ambijentalne zvukove kako bi se ljudski glasovi istaknuli. Na ovaj način nećete propustiti najave u zračnoj luci ili brzi razgovor s prijateljima u prolazu.

Huawei daruje tri mjeseca Deezer Premium glazbenog servisa

Da bi korisnici uživali u omiljenoj glazbi koristeći nove slušalice i Huawei pametne telefone, kompanija im je osigurala čak tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premium glazbenog servisa. Sve što korisnici trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine, odabrati izbornik „Pokloni“ gdje će pronaći Deezer Premium poklon i preuzeti besplatni kod koji mogu iskoristiti u aplikaciji. Cijeli proces objašnjen je i u videu.

Vrhunski uređaji za sve korisnike

Huawei kontinuirano predstavlja nove proizvode. Korisnicima je dostupan nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove, a tu je i pametni telefon Huawei P smart 2021 namijenjen mlađim korisnicima kojima nudi vrhunski dizajn uz brojne napredne mogućnosti, odgovarajući na njihove raznovrsne potrebe. Za uživanje u glazbi su u ponudi i FreeLace Pro bežične slušalice koje se ističu impresivnom autonomijom baterije i vrhunskim zvukom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori