Kako kreirati #BoljiOnline svijet
Kako kreirati #BoljiOnline svijet

Kako kreirati #BoljiOnline svijet

Marijana Batinić, Ana Radišić, Renata Sopek i druga poznata imena podržala su kampanju #BoljiOnline. Veća sigurnost korisnika na mreži cilj je najnovijeg projekta i istoimene kampanje A1 Hrvatska koja poziva sve korisnike interneta na društvenu digitalnu odgovornost, a posebno kreatore online sadržaja – poznate osobe, influencere i medije.

Premijernom izvedbom remakea poznate Arsenove pjesme „Kad bi svi“, u ovom slučaju bili #BoljiOnline, svoju podršku sigurnijem svijetu na mreži tako su iskazali pjevači Damir Kedžo, Zsa Zsa, Josip Palameta, Vjeko Ključarić i nedavni pobjednik poznatog pjevačkog showa – Lovro Juraga. Nasmijana lica, poput svima omiljene Andree Andrassy ili Nike Turković, uz dobru zabavu ispisivala su i brojne dosjetke o tome što oni misle kakav bi svijet bio kad bi svi bili #BoljiOnline i kreirali kolaž pozitivnih poruka za sve generacije.

Brojne poznate osobe pružile podršku sigurnijem okruženju na mreži

Praktične savjete kako zaštiti svoje lozinke, pričati s djecom o bontonu na društvenim mrežama ili kako se nositi s negativnim komentarima moderatorici Neveni Rendeli Vejzović i svim uzvanicima više su objasnili Iva Ančić, A1 Hrvatska, Hana Hrpka, predsjednica udruge Hrabri telefon, Alen Delić, stručnjak za informacijsku sigurnost i Pamela Perkić, mlađim generacijama dobro poznata influencerica, poduzetnica i aktivistica.

Saznajte kako biti #BoljiOnline

Kao telekom koji omogućuje 5G i najširu optičku mrežu u Hrvatskoj svjesni smo svoje odgovornosti u digitalnom svijetu, stoga se trudimo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo korisnicima omogućili #BoljiOnline svijet. Najkraće rečeno, to je svijet u kojem svi zajedno brinemo o svojoj sigurnosti na mreži, preveniramo cyberbulling i uspješno se nosimo s njim, ne vjerujemo neistinitim vijestima i trudimo se manje gledati u svoje ekrane, a više u ljude i svijet oko sebe“, objasnila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda, marketinških komunikacija i digitalnog poslovanja, A1 Hrvatska.

Saznajte kako biti bolji online ovdje.

Damir Kedžo
Iva Ančić, Ana Hrpka
Iva Ančić, Ana Hrpka
Tomislav Ramljak
Alen Delić, Pamela Perk
Zsa Zsa
Nevena Rendeli Vejzović
Nevena Rendeli Vejzović
Asim Ugljen, Miro Čabraja
Ana Radišić
Ana Radišić
Rajna Raguž
Rajna Raguž
Lu Dedić, Marina Scotti
Lu Dedić, Marina Scotti
Rita Rumora
Rita Rumora
Renata Sopek
Renata Sopek
Marijana Batinić, Ana Begić Tahiri, Nevena Rendeli Vejzović, Andrea Andrassy
Paula Sikirić
Paula Sikirić
Učitati još
Zatvori