Journal Man: Gadgeti koji vam možda ne trebaju, ali ih želite

Journal Man: Gadgeti koji vam možda ne
trebaju, ali ih želite

Bez elektroničkih pomagala više ne možemo ni živjeti. Gadgeti su postali integralni dio svakodnevice u doslovno svakom aspektu života, od trenutka kada ustajemo ujutro uz budilicu, palimo aparat za kavu, punimo pametni telefon, stavljamo slušalice u uši i krećemo prema radnom mjestu. I da ne nabrajamo, korištenje najdražih gadgeta nastavlja se sve dok u konačnici ne legnemo nazad u krevet.

No postoje gadgeti i postoje Gadgeti, s velikim “G”, oni uređaji za kojima žudimo zbog njihove elegancije i dizajna, jednako koliko i funkcionalnosti. Spremni smo platiti više za takve proizvode i veliki postotak cijene zapravo izdvojiti za brend. Kada iza nečega stoje Bang & Olufsen, Sennheiser, Marshall, Off White, onda ste svjesni da kupujete skupocjeni proizvod, ali i onaj koji će vas dugo služiti svojim dizajnom u kojeg se nerijetko zaljubimo na prvi pogled.

Gadgeti za modernog muškarca

I dok, naravno, uvijek možemo pronaći pristupačniju varijantu koja će nas dobro služiti, estetika i dobar glas određenog brenda mogla bi prevladati da ipak posegnemo za njihovim modelom. Znamo da nam ne treba, no ipak ga želimo.

Veliki izbor takvih dizajnerskih proizvoda možete pronaći na stranici Need Supply – mi smo izdvojili odlične gadgete koje bi bilo super dodati u kolekciju.

Courant Catch wireless punjač

Master & Dynamic MW50 wireless slušalice

Marshall Stanmore II bluetooth zvučnici

Bang & Olufsen A1 zvučnik

Master & Dynamic MW60 wireless slušalice

Bang & Olufsen H3 slušalice

Conway Electric produžni kabel

Foto: Need Supply

Učitati još
Zatvori