Jeste li već čuli za KLIPPY? Evo zašto je ovo najzabavnija aplikacija na tržištu!

Jeste li već čuli za KLIPPY? Evo zašto je ovo najzabavnija aplikacija na tržištu!

Zamislite da svojeg omiljenog pjevača možete zamoliti da otpjeva neku pjesmu samo za vas ili vaše prijatelje. Zamislite da iz prve ruke od najpopularnijih fashion influencera možete saznati modne trendove za sljedeću sezonu. Zamislite da možete najpopularnije fitness trenere pitati kako se utegnuti za ljetnu sezonu u nekoliko tjedana.

Sve to sada je moguće uz novu zabavnu platformu koja sve više osvaja Hrvatsku, a uskoro i regiju. Njeno ime je Klippy, a uz nju publika (Klippy Fanovi) mogu od poznatih osoba (Klippy Starova) naručiti osobnu video poruku bilo kakvog sadržaja – osim čestitki za rođendane, godišnjice veze ili prolaske na ispitima, Klippy Starovi odgovarali su i na do sad neodgovorena pitanja i izvršavali različite viralne izazove. A tko je sve gore? Damir Kedžo, Bojan Jambrošić, Maja Bajamić, Nika Ilčić, Zsa Zsa, Ana Zibar i Pamela Smoljanić samo su neki od Starova koji su prepoznali ovaj novi način povezivanja s publikom, a svaki dan ih je sve više i više.

„Nekad smo poznatim osobama pisali pisma, danas im se javljamo u inbox. Međutim, gotovo nikad nismo dobivali odgovor. Uz Klippy je to napokon moguće i to na najzabavniji mogući način!“, komentirao je Dino Schatzl, CEO i co-founder Klippy platforme.

A cijela priča funkcionira veoma jednostavno. Fanovi biraju svojeg omiljenog Stara te odlučuju kakav video žele da on snimi – video poruku, pitanje ili Izazov. Nakon što odaberu vrstu videa, upisuju precizne upute što žele da Starovi kažu ili da naprave u videu. Nakon toga, Fanu stiže njegov Klippy u obliku videa kojeg može gledati, preuzeti, shareati na društvenim mrežama ili poslati prijateljima. Klippy je dostupan na Android aplikaciji te Klippy web platformi dok ga Klippy Starovi mogu koristiti na iOS aplikaciji, Android aplikaciji te web platformi. Svi tako mogu sudjelovati u stvaranju novog sadržaja koji napokon omogućava dvosmjernu komunikaciju između poznatih osoba i njihovih obožavatelja.

A ideja za dobar video ima zaista puno, što su se i osnivači već sada uvjerili: „Do sad smo imali prilike vidjeti svašta. Od čestitki za rođendan i godišnjice veze, preko raznih izazova do motivacijskih i edukativnih savjeta. Klippy pruža beskrajno puno mogućnosti i super je otkrivati za što novo se sve može koristiti“, rekao je Sven Hamzić, CMO i co-founder Klippyja.

Veliki dio cijele platforme čini i Klippy Human, dobrotvorni projekt u kojem Klippy Starovi doniraju svoju zaradu onima kojima je najpotrebnije. To je samo još jedan dodatni razlog za kliknuti Klippy i isprobati ovu do sad neviđenu uslugu: „Više nemate problem ako kasnite s poklonom. Naši Starovi će vam osigurati poklon za pamćenje. Gledamo se na Klippyu!“, zaključuju osnivači.

Dino Schatzl i Sven Hamzić

Foto: Klippy

Učitati još
Zatvori