Za svoje blagdanske pošiljke poklonite povjerenje najpouzdanijoj službi za dostavu

Za svoje blagdanske pošiljke poklonite povjerenje najpouzdanijoj službi za dostavu

Bliži se najčarobnije i najsvečanije razdoblje u godini, doba kada poželimo odjenuti sve one spektakularne komade iz svojih garderoba i okupiti se oko blagdanskog stola u društvu naših najdražih: partnera, obitelji, najboljih prijatelja… Svi ćemo se složiti da su ti trenuci bezbrižnosti, sreće i spokoja jednostavno neprocjenjivi, a ono što im daje na još malo blagdanske magije svakako su znakovi pažnje koje smo namijenili bliskim si osobama.

Uskoro kreću dostave božićnih poklona

I ove godine zaputit ćemo se u božićni shopping kako bismo pronašli sve one male i velike stvari koje će razveseliti sve oko nas, a jedan od najboljih savjeta koji smo dobili ove godine jest onaj da svoje poklone nabavimo na vrijeme. To znači da smo već sada u niskom startu po pitanju planiranja i nabavke poklona, a osim toga, sve više se oslanjamo na internetske trgovine koje garantiraju jednostavan, brz i potpuno siguran shopping. U cijelom tom procesu, najbitnija karika postaje pouzdana i pravovremena dostava božićnih poklona na kućni prag naših najbližih – ili u konačnici nas samih.

GLS Croatia – pouzdan partner i ovih blagdana

Ako želite maksimalno ugodno iskustvo dostave božićnih iznenađenja, za svoje blagdanske pošiljke poklonite povjerenje najpouzdanijoj službi za dostavu – GLS Croatia. Web stranica GLS dostave paket.hr nudi uslugu paketne dostave po cijeloj Hrvatskoj i svojom nas brzom i sigurnom dostavom sve povezuje. GLS-ova snaga leži u pouzdanoj dostavi paketa uz pridržavanje rokova isporuke, a to je dobro poznato svima nama koji šaljemo vlastite pakete na adrese diljem Hrvatske – ili ih dočekujemo s web shopova koji imaju ostvarenu suradnju s GLS-om.

Novi vizualni identitet GLS-a

GLS Croatia ove je godine predstavio brojne novosti koje dodatno poboljšavaju njihovu uslugu, a o nekima od njih smo vam već i pisali, poput nove flote električnih vozila. Najveća novost koju nam je GLS pripremio ove sezone jest promjena imidža i vizualnog identiteta brenda, ali i još jače pozicioniranje GLS-a kao pouzdanog partnera svakog od nas.

GLS Croatia ne dostavlja samo pakete, već i priče i emocije

U GLS-u, ne radi se samo o dostavi paketa od točke A do točke B, već o dostavi od osobe do osobe, od ruku do ruku. Nova poslovna strategija stavlja dodatan naglasak na to da profesionalno GLS Croatia osoblje ne dostavlja samo pakete, već i naše priče i emocije. U svakoj kutiji vide nadu, snove i ambiciju svakog svog pošiljatelja i svakog svog primatelja te se na taj način i odnose prema klijentima – jednostavno rečeno, svaki paket koji prođe kroz ruke GLS Croatia predstavlja vrijednost, koja ne mora nužno ni biti materijalna, ali je na taj način svakako tretirana.

I zato, ako ovih blagdana želite usrećiti svoje najmilije i tražite pouzdanog partnera u svom naumu, provjereno dobar odabir je uvijek isti – GLS dostava.

Foto: GLS

Učitati još
Zatvori