Izabel Kovačić na Instagramu je najavila suradnju s poznatim brendom Bellabeat

Izabel Kovačić na Instagramu je najavila
suradnju s poznatim brendom Bellabeat

Bellabeat, koji je u pet godina postojanja izgradio svjetski poznat modni wellness brend, posljednjih dana na društvenim mrežama polako otkriva svoju najnoviju suradnju. Za nju je odabrao novo zaštitno lice, a kako smo imali priliku otkriti danas na Instagramu, riječ je o mladoj poduzetnici Izabel Kovačić, koja je na svojim Insta Stories najavila ovu suradnju i mnoge uzbudljivosti koje s njome dolaze.

Izabel je inače vlasnica ekološkog brenda proizvoda za djecu Luni Lou, kojeg je osnovala zajedno sa sestrom i u kratkih nekoliko godina osvojila mnoge hrvatske mame.

“Današnji ritam koji mi je uvjetovan čestim putovanjima i izgradnjom vlastitog brenda često mi  ograničava posvećenost najvažnijoj stvari – zdravlju. Zato mi se suradnja s Bellabeatom prirodno nametnula kroz vrijednosti koje nas pokreću, a to su ljubav prema lijepom i potreba za zdravim i balansiranim životom”, kratka je izjava Izabel Kovačić i ujedno teaser najava onoga što u suradnji s Bellabeatom tek slijedi.

Dosad, iz Bellabeata su nas osvojili proizvodima Bellabeat Leaf, jednim od najpopularnijih pametnih komada nakita za žene, pametnom bocom Spring i ručnim pametnim satom, a sa svakom inovacijom, jasno su dali do znanja da je Bellabeat stvoren za žene kako bi im njihov vlastiti svijet stavio na dlan, i to čini putem aplikacije koja je prva počela koristiti tehnologiju posebno prilagođenu ženama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori