Maskice za mobitel s potpisom švedskog brenda koje želimo

Maskice za mobitel s potpisom
švedskog brenda koje želimo

Mnogo je razloga u korist korištenja maskica za mobitele i najdraže nam gadgete.  Ruke su nam često zauzete držanjem mobitela, a to povećava i mogućnost ispadanja, ogrebotina, zamjena zaslona i sličnih radosti.  Maskice osim što štite vašeg elektroničkog ljubimca postale su i produžetak vaše osobnosti. Moda ne zaobilazi ni tehnologiju, a kad se k tome doda i trendi dizajn..  Online kupovina može početi. Zavirite na profil iDeal Of Sweden, maskice za mobitele s potpisom švedskog brenda koji vole trendseterice.

Maskice i dodaci za odvažne

A post shared by Shanice (@shanice.mss) on

Priznajte, kada kopate po torbi u potrazi za mobitelom ili novčanikom često se probijate kroz hrpu stvari dok ih napokon ne pronađete. Ključevi, kemijske, šminka i ostale stvari koje nosite nerijetko uzrokuju ogrebotine. Također, mobitel i novčanik često vadimo van, ostavljamo na stol pa nam je bitna i estetika. Vašu osobnost i modni izričaj možete pokazati dodacima koje koristite za vaše gadgete.

 

Švedski dizajn u najboljem ruhu

Upečatljivog dizajna, ručno izrađeni od odabranih materijala samo su neke riječi koje krase proizvode ovog brenda. Nacrte za dizajn traže u najnovijim trendovima s modnih pista iz cijelog svijeta. Stoga ne čudi što ga vole poznate trendseterice i blogerice. Ako volite kompatibilnost, maskicu možete upariti s novčanikom, upravo to nazivaju “iDeal Concept”. Online trgovina nudi vam sve proizvode i modele na jednom mjestu, pomiješajte stilove i dizajne te razigrajte svoju svakodnevicu ovisno o raspoloženju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori