Fashion Forward serija pametnih satova Huawei Watch GT 4 od danas dostupna u prodaji
Fashion Forward serija pametnih satova Huawei Watch GT 4 od danas dostupna u prodaji

Fashion Forward serija pametnih satova Huawei Watch GT 4 od danas dostupna u prodaji

Huawei Watch GT 4, najnovija generacija Huaweijevih pametnih satova, od danas je dostupna na lokalnom tržištu. Ova serija donosi poboljšane značajke dizajna sa snažnim zdravstvenim i fitness funkcijama. Watch GT 4 serija označava i novi stilski pristup pametnim satovima. Sad, pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim Fashion Forward, donose još veću integraciju tehnologije i mode. Također, korisnicima pružaju personaliziranije zdravstveno i sportsko putovanje. Uz to, impresivna baterija do dva tjedna za 46 mm modele te inovativne zdravstvene značajke označavaju podignutu ljestvicu ovog segmenta tržišta pametnih uređaja.

Huawei Watch GT 4

Budite u korak sa svojim zdravljem, ali i stilom

Huawei Watch GT 4 pametni satovi označavaju hrabar modni korak naprijed u odnosu na klasični dizajn Watch GT serije. Uvodi inventivne elemente dizajna, ali i zadržava moderno geometrijsku estetiku svojih prethodnika. Svestranost ovih pametnih satova osigurava mu da pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a dostupan je u čak šest različitih boja. Verzija od 46mm dostupna je u izvedbi s remenom od nehrđajućeg čelika, tkanim kompozitnim remenom zelene boje te u izvedbi s crnim gumenim remenom. Verzija od 41mm dostupna s bijelim kožnim remenom, podesivim remenom zlatne boje te u varijanti s metalnim srebrnim remenom. Brojčanici sata također su podesivi sukladno korisnikovom životnom stilu i željama. Korisnicima je na raspolaganju i više od 25 000 različitih pozadina sata za korištenje.

Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 čini pametnu tehnologiju sastavnim dijelom zdravog života. Omogućuje jednostavno praćenje bitnih zdravstvenih značajki poput PPG analize aritmije, upravljanje menstrualnim ciklusom i detekciju abnormalnog disanja tijekom sna. S više od osam godina kumulativnog istraživanja i razvoja, novi sat sadrži poboljšanu tehnologiju praćenja indikatora zdravlja zahvaljujući novoj TruSeen™ 5.5+ tehnologiji koja uključuje višekanalne algoritme. Shodno tome, korisnici dobivaju 30% točnije očitanje zdravlja svog srca u scenarijima trčanja, preskakanja užeta ili u okruženjima vrlo niske temperature.  Sat također dolazi s nadograđenim TruSleep™ 3.0 kako bi korisnicima pružio bolju svijest o njihovim ciklusima spavanja. Nova tehnologija podržava i detekciju nepravilnosti disanja tijekom sna, dajući korisniku uvid u njihovo respiratorno zdravlje.

Huawei Watch GT 4
Huawei Watch GT 4

Nadmašite najbolju verziju sebe

Serija transformira poimanje fitness značajki uvodeći poboljšane prstenove za aktivnosti i predstavljajući potpuno novu aplikaciju Stay Fit i nadograđeno GNSS praćenje poboljšano s novim TruSeen™ 5.5+. Nova značajka prstenova aktivnosti prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u tijeku sa svojim dnevnim fitness ciljevima. Osim toga, sat nudi i više od 100 sportskih načina rada, uključujući i modernije sportove poput padela. Stay Fit koristi podatke o zdravlju u stvarnom vremenu kako bi pomogao korisnicima s upravljanjem unosa kalorija, dajući im preporuke prilagođene njihovim potrebama. Ljubitelji trčanja mogu uživati u nadograđenom dvopojasnom GNSS-om s pet sustava visoke preciznosti, koji poboljšava točnost pozicioniranja za čak 30% u usporedbi s prethodnicima.

Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 optimizira korisničku praktičnost kroz dodatne značajke, kao što su brze poruke i odgovori te aplikacije trećih strana za pristup glazbi, navigaciji, te pruža do dva tjedna trajanja baterije u 46 mm izdanju, odnosno do tjedan dana za 41 mm verziju, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova. WATCH GT 4 može se povezati s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

Huawei Watch GT 4
Huawei Watch GT 4

Cijene i dostupnost

Huawei Watch GT 4 dostupan je na lokalnom tržištu po sljedećim preporučenim maloprodajnim cijenama:

  • Huawei Watch GT 4 46 mm : Stainless steel 399 eur, Sport 279 eur, Rainforest Green 299 eur
  • Huawei Watch GT 4 41 mm – Gold Milanese 349 eur, White Leather 279 eur, Silver 399 eur
Huawei Watch GT 4

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i slično. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Huawei Watch GT 4

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori