Doris Pinčić Rogoznica isprobala novi Huawei Watch GT 2 kroz adrenalinsku vožnju s Jurajem Šebaljem

Doris Pinčić Rogoznica isprobala novi Huawei Watch GT 2 kroz adrenalinsku vožnju s Jurajem Šebaljem

Huawei je jučer u Zagrebu predstavio četiri nova uređaja za posljednji kvartal 2019. godine. Okupljeni su imali priliku isprobati dva nova pametna telefona – Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju i Nova 5T, TWS slušalice Freebuds 3 te Watch GT 2 pametni sat čiju su izdržljivu bateriju i napredne mogućnosti pohvalili brojni recenzenti.

Predstavljanju novih uređaja nazočili su i naš proslavljeni rally vozač Juraj Šebalj, poznata televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica te popularni gamer Malajski Tapir. Sve su ih se posebno dojmile mogućnosti novog Watch GT 2 pametnog sata koji donosi brojne novitete, a jedan od njih su isprobali na trkaćoj stazi. Naime, Juraj Šebalj okupljene uzvanike počastio je adrenalinskom vožnjom, dok su istovremeno mjerili koliku im razinu stresa izaziva ovakva avantura.

Watch GT 2 s naprednim funkcijama

Među Jurajevim suvozačima našla se i Doris, koja ističe važnost praćenja zdravstvenih pokazatelja na svom novom satu. Huaweijeve uređaje koristim već neko vrijeme, a novi sat me oduševio svojim naprednim karakteristikama i izdržljivom baterijom koja mi omogućuje do dva tjedna neprekidnog korištenja. Watch GT 2 mi omogućuje da pratim svoje zdravlje bolje no ikad prije, a u današnje doba mjerenje razine stresa i savjeti za njegovo snižavanje itekako su korisni svim korisnicima, izjavila je.

Proslavljeni rally vozač zabavio je svoje suvozače vrhunskim adrenalinskim užitkom, a odnedavno je ponosni korisnik vrhunskih Huaweijevih gadgeta. Uživao sam iskušavajući napredne funkcije pametnog sata Huawei Watch GT 2, a nadam se da će mi moji suvozači oprostiti na pretrpljenom stresu. Huaweijeve uređaje koristim odnedavno, a privukli su me vrhunskom kvalitetom izrade i izdržljivošću. Huawei kao brend sve više napreduje, a siguran sam kako će ovi novi uređaji ubrzo steći brojne fanove, istaknuo je Juraj Šebalj.

Huawei P30 Pro u novom izdanju

Huawei P30 Pro hrvatskim je korisnicima već dobro poznati pametni telefon, a odsad dolazi i u novom Mystic Blue izdanju koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. S druge strane, Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse, upečatljiv dizajn i impresivni ekran.

Freebuds 3 TWS slušalice predstavljene su tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a riječ je o vrhunskim bežičnim slušalicama s brojnim vrhunskim karakteristikama poput vodootpornosti, kontrole dodirom i blokiranja pozadinske buke. Slušalice dolaze s Kirin A1 čipsetom koji im omogućuje izrazito lako povezivanje s Huawei pametnim telefonima i vrhunsku autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2.

https://www.youtube.com/watch?v=qffsjHUF4wk

Foto: PR

Učitati još
Zatvori