Ako voliš fotkati svojim pametnim telefonom, ova prilika se ne propušta

Ako voliš fotkati svojim pametnim
telefonom, ova prilika se ne propušta

Spoji ugodno s korisnim

Ljeto je idealno vrijeme za stvaranje dugovječnih uspomena, bilo da je u pitanju godišnji odmor u gradu, na nekom dalekom pustom otoku ili u egzotičnoj oazi punoj prekrasnih pejzaža. Ovo ljeto posebno je po mnogočemu, a posebno se ističe Next Image Mobile Photography natjecanje koje organizira kompanija Huawei. Glavni cilj natjecanja je omogućiti svim vlasnicima pametnih telefona da pokažu svoje fotografske vještine i osvoje vrijedne nagrade.

Složit ćete se kako su kamere pametnih telefona, kao snažni alati koje milijunima ljudi omogućuju da dijele svoje najljepše, najsmješnije i najinspirativnije trenutke jednostavnim dodirom prsta, promijenile način na koji komuniciramo i doživljavamo svijet oko sebe.

Osvoji vrijedne poklone

Upravo zato, Huawei svakom korisniku pametnog telefona želi dati priliku da kroz fotografiju ispriča svoju priču i osvoji super nagrade. Svoje fotografije možete prijaviti na web stranici Next Image Mobile Photography natjecanja, a za sve prijavljene fotografije moći će se glasovati sve do 24. kolovoza.

Najboljih 50 fotografija iz regije CEE & Nordic bit će automatski prijavljene u globalno Next Image natjecanje. Konačne pobjednike odabrat će žiri kojeg čine Yanmin Wang, predsjednik Huawei Consumer Business Group Huawei CEE&Nordic, Dominic Bracco, službeni fotograf magazina National Geographic Official, Alex Lambrechts, certificirani Leica fotograf, Tomasz Lazar, laureat World Press Photo, danski fotograf Bobby Anwar i Gal Gadot, glumica i zaštitno lice Huawei P20 serije.

Pitate se što sve možete osvojiti?

Pobjednici svake pojedinačne kategorije bit će nagrađeni Matebook X laptopom, objavljivanjem njihove fotografije u magazinu National Geographic te novčanom nagradom od 2.000 eura. Idealno da se počastite putovanjem i fotkate još lijepih trenutaka, zar ne? Drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti Huawei P20Pro i P20 pametne telefone, dok će preostali biti nagrađeni prema izboru glasača u šest kategorija.

Konačno, glavnog pobjednika kojeg će izabrati žiri Huawei će nagraditi Matebook X laptopom, objavom njegove fotografije u magazinu National Geographic, novčanom nagradom od 10.000 eura te prilikom da sudjeluje u desetodnevnoj foto ekspediciji National Geographica u Italiji u rujnu. Zvuči wow, zato ne propustite ovu priliku!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori