HTC predstavio svoj najveći i najodvažniji smartphone ikad

HTC-ov novi flagship telefon, HTC U12+

U najnovijoj izvedbi svojih inovacija, neusporedive upotrebljivosti i izvrsnog dizajna, HTC predstavlja HTC U12+. Radi se o HTC-ovom najvećem i najodvažnijem telefonu ikad, koji uključuje živopisan 6“ ekran s filmskim omjerom stranica 18:9, a ujedno jednostavnijim za uporabu uz Edge Sense 2, koji omogućuje intuitivnu jednoručnu interakciju s telefonom za okidanje fotografija, pozivanje glasovnog asistenta ili gotovo svega što biste mogli poželjeti raditi. Jednostavno, nema drugog telefona koji je toliko velik, lijep i jednostavan za uporabu kao što je HTC U12+.

Uz slogan “Live on the Edge”, HTC U12+ predstavlja Edge Sense 2 za nenadmašno iskustvo jednoručne uporabe velikog, 6” telefona, ali i najbolje ocijenjenu dvostruku kameru, personalizirani USonic zvuk te nevjerojatan Liquid Surface dizajn.

Značajke modela HTC U12+

• Edge Sense 2: Novi Edge Sense zna kojom rukom držite telefon, dajući slobodu jednoručnog upravljanja – dvostrukog dodira za navigaciju uređajem, držanja za zaključavanje zakretanja zaslona ili stiskanja ruba za snimanje fotografija i videozapisa, zumiranje mape i gotovo bilo koje interakcije.

• Najbolje ocijenjena dvostruka kamera: Po dvije kamere sprijeda i straga omogućuju predivne umjetničke fotografije s bokehom kao na DSLR fotoaparatu. UltraSpeed Autofocus 2 uključuje autofokus faznom detekcijom punog senzora i novi laserski autofokus, dok HDR Boost 2 omogućuje snimanje fantastičnih fotografija pri bilo kojoj razini osvjetljenja. Video s opcijom Sonic Zoom omogućuje vam “zumiranje” zvuka ili glasa uz „one-touch“ automatsko zumiranje. Model U12+ osvojio 103 boda na testiranju DxOMark – najvišu ocjenu u industriji za dvostruku kameru.1

• Najbolji HTC BoomSound, USonic i Qualcomm® aptX ™ HD zvuk ikad: nevjerojatno moćan zvuk s najglasnijim BoomSound zvučnicima dosad i USonic slušalicama s aktivnim uklanjanjem šuma. Za bežični zvuk koji ide puno dalje od očekivanja, aptX HD je dizajniran s podrškom za 24-bitni Bluetooth zvuk u visokoj razlučivosti.

• Liquid Surface: U12+ još je više umjetnički dizajniran s ultratankim rubovima ekrana, novim tipkama i izdanjima u živim bojama, različit je od svega što ste vidjeli. Boja Translucent Blue omogućuje vam da se divite ljepoti svog telefona iznutra i izvana, Ceramic Black nudi sjajan sofisticirani izgled, a Flame Red izvanredne boje koje se mijenjaju u najdinamičnijem kućištu koje je HTC ikad stvorio.

• Snaga i performanse: Opremljen je mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 845 s X20 LTE. Dizajniran kako bi protresao očekivanja sa 6 GB RAM memorije i 64 GB prostora za pohranu i povezao vas brže od brzine preuzimanja Gigabit LTE i bez nepotrebnog skraćenja trajanja baterije.

Novi HTC U12+ pametni telefon pronađite na službenoj HTC Hrvatska stranici.

0