Kućni gadgeti koji će vam pouzdano poboljšati i pojednostaviti svakodnevicu

Kućni gadgeti koji će vam pouzdano
poboljšati i pojednostaviti svakodnevicu

Još donedavno, teško da ste svoj kućni printer smatrali uzbudljivim komadom tehnologije. Uz više ili manje redovito printanje onog najnužnijeg za posao, školu ili svakodnevne obaveze, jedini trenutak u kojem biste doista pomislili na printer bio je obično onaj u kojem vas je isti ostavio na cjedilu. Poruke upozorenja koje je teško dešifrirati, nenadani nestanak boje za printanje, papir koji se zaglavio u printeru, jedan dokument koji vam je bio potreban, no isprintan u 20 primjeraka previše… Sve ovo većini nas dobro je poznato, jer dogodilo nam se barem jednom u životu.

HP+ pisači mijenjaju pravila igre

No, kako se razvija tehnologija, tako preostaje i sve manje prostora za njene nesavršenosti, a najbolji primjer tehnoloških postignuća koja idu u korak s modernim stilom života je tvrtka HP. Ona je sa svakom svojom inovacijom odlučila maksimalno pojednostaviti našu svakodnevicu i biti tu za nas u trenucima kada nam je to najpotrebnije. S istim ciljem proizvedeni su i HP+ pisači, sasvim nova generacija printera koja se može pohvaliti s pametnom tehnologijom integriranom u svaki od ovih uređaja. To ukratko znači da HP+ pisači samostalno ‘razmišljaju’ i odrađuju većinu posla umjesto nas.

Pametno printanje uz HP+ pisače

HP+ predstavlja pametniji sustav printanja koji je uvijek korak ispred svih više ili manje očekivanih scenarija. HP+ pisači spremni su za printanje onda kada i vi, a osim toga sigurniji su, produktivniji i održiviji no ikad.

Oni su se na tržištu pojavili u idealnom trenutku, kada su mnogi od nas zbog pandemije većinu svojih obaveza počeli obavljati kod kuće. Zajedno s prilagođavanjem novom načinu svakodnevnog života, rodila se i potreba za naprednijom i intuitivnijom tehnologijom, a tu je u priču savršeno uskočio upravo HP+ sustav.

Ako mnogo toga po novom obavljate upravo kod kuće, evo zašto će HP+ pisači biti sjajan izbor za vas:

  • HP+ pisači povezuju se s oblakom što ih čini pametnijima, ažurnijima i spremnijima za ispis – doslovce uvijek i s bilo kojeg mjesta
  • Zahvaljujući značajci Smart Cloud Resilience, HP+ pisači automatski otkrivaju i rješavaju probleme prije nego što vas oni uspore
  • HP+ pisači sa značajkom Smart Security ostaju dva koraka ispred hakera jer pridonose sprječavanju napada zlonamjernim softverom i zaštiti vaših podataka od pogrešnih ruku
  • HP+ pisači funkcioniraju s doslovno svakim uređajem i svakom aplikacijom
  • HP+ pisači putem aplikacije HP Smart omogućuju vam ispis i skeniranje s dlana ruke
  • Ugovori, fakture s poslovnih putova, crtež vaše kćeri – skenirajte koliko god hoćete stranica odjednom. Napredne značajke stavljaju vam u ruke profesionalni skener koji obrezuje, izravnava i izglađuje vaše dokumente te omogućuje njihovo uređivanje
  • Sada vam nije potreban faks-uređaj za slanje faksa. Uz mobilno faksiranje možete jednostavno poslati siguran faks sa svog telefona. Ugovori, medicinski dokumenti – sada možete besplatno faksirati što god želite
  • Skenirajte, prilažite, šaljite i pohranjujte dosadne račune za pravdanje troškova jednim dodirom. Napredni prečaci rade sa servisima Google Drive, DropBox i drugima, što vam omogućuje brzo i jednostavno slanje dokumenata na pravo mjesto ili pravoj osobi
  • Od praćenja razina tinte do upravljanja pretplatama, sigurnošću i povezivošću, nadzorna ploča usluge HP+ Smart pametan je način praćenja svega povezanog s ispisom.​
  • Nema potrebe žuriti do pisača nakon što pritisnete Ispis. HP+ pisači sa značajkom Private Pickup omogućuju vam da pritisnete Ispis sada pa pokupite dokumente poslije, kada budete ispred pisača.

Odaberite HP+ pisač koji vam najbolje odgovara

HP DeskJet 4100e omogućuje vam jednostavno obavljanje više zadataka i najbolji je za domove u kojima se svakodnevno ispisuju dokumenti u boji.

HP ENVY 6400e idealan je za produktivne obitelji koje ispisuju domaću zadaću, kućne uredske dokumente i svakodnevne fotografije.

HP OfficeJet Pro 9022e najbolji je uređaj za kućnu upotrebu i za mala poduzeća kojima su potrebne visoke performanse, velika brzina i ispis u boji.

Odaberite HP+ i osigurajte si cijenom pristupačnije printanje

HP+ pisači uključuju i probno razdoblje od 6 mjeseci besplatne pretplatničke usluge HP Instant Ink, koja jamči da se novi tintni i tonerski ulošci dostavljaju na vaša vrata prije nego što vam stari presuše. Kupac koji kupi HP+ pisač, dobit će 6 mjeseci besplatne tinte ako se u roku 7 dana prijavi na Instant Ink, a osim toga, i dodatnu godinu jamstva na uređaj.

HP Instant Ink je pametna, praktična i održiva usluga pretplate uz koju značajno štedite – ne samo vlastiti novac, već i okoliš!

U trenutku kada se na nju pretplatite, postat ćete ne samo zbrinuti što se tiče tinte u printeru, već i posve neometano spremni za sve što vam donosi radni dan pred vama. S pomoću pretplate na potrošni materijal, HP-ovi originalni tintni ispisni ulošci automatski se dostavljaju kada ih ponestane u pisaču, a ova inovativna usluga vrlo je fleksibilna, što znači da mjesečni plan pretplate birate sami i u skladu sa svojim potrebama.

Je li to više od 15, 50, 100, 300 ili čak 700 stranica mjesečno, izbor je potpuno vaš, a svoj plan i program čak možete i naknadno prilagođavati, ovisno o tome kakve su vam potrebe, te neiskorištene stranice iz prethodnog mjeseca jednostavno prebaciti u drugi.

Osim praktičnosti, usluga Instant Ink korisnicima omogućuje održiv životni stil. HP nudi mogućnosti recikliranja, što znači da vam dostavlja nove ispisne uloške i istovremeno odnosi one stare koje potom reciklira.

Još više detalja o HP+ pisačima i pratećoj Instant Ink usluzi pronađite ovdje.

Foto: HP

Preporuka

Zatvori