Jedina mjesečna pretplata koja vam zaista treba

U poslovnoj svakodnevici postoje te neke stvari koje nas u potpunosti mogu ‘izuti iz cipela’. Svima su nam poznate i svi se s njima identificiramo, naprosto zato što su tako česta pojava (ali srećom ne i neizbježna!).

Jedna od njih svakako je nestašica tinte u printeru. Scenarij je već dobro poznat: taman ste krenuli isprintati neki važan dokument koji vam treba odmah i sada i ‘odjednom’ je nestalo tinte za ispisivanje. Nakon što ćete glasno opsovati i zapitati se ‘zašto baš ja?’, zaputit ćete se u hitnu i neplaniranu SOS kupovinu nove zalihe, a ona će vam oduzeti i ono malo vremena koje imate na raspolaganju. I tako, otprilike, iz mjeseca u mjesec.

Na kraj tome odlučio je stati HP, koji je pokrenuo genijalnu uslugu Instant Ink i njome omogućio dostavu svježih tintnih ispisnih uložaka do vaših kućnih ili uredskih vrata, baš onda kada vam oni i zatrebaju!

Što je i kako funkcionira HP Instant Ink usluga?

HP Instant Ink je pametna, praktična i održiva usluga pretplate uz koju značajno štedite – ne samo vlastiti novac, već i okoliš!

U trenutku kada se na nju pretplatite, postat ćete ne samo zbrinuti što se tiče tinte u printeru, već i posve neometano spremni za sve što vam donosi radni dan pred vama. S pomoću pretplate na potrošni materijal, HP-ovi originalni tintni ispisni ulošci automatski se dostavljaju kada ih ponestane u pisaču, a ova inovativna usluga vrlo je fleksibilna, što znači da mjesečni plan pretplate birate sami i u skladu sa svojim potrebama.

Je li to više od 15, 50, 100, 300 ili čak 700 stranica mjesečno, izbor je potpuno vaš, a svoj plan i program čak možete i naknadno prilagođavati, ovisno o tome kakve su vam potrebe, te neiskorištene stranice iz prethodnog mjeseca jednostavno prebaciti u drugi.

Kako bi se reklo, u slučaju HP Instant Ink usluge, ništa nije zapisano u kamenu, pa kako dišete vi u svom kućnom ili poslovnom okruženju, tako diše i ona! I to za već od 8,99 kuna mjesečno, bez ugovora, godišnje naknade ili obveze.

Usluga koja je mnogima olakšala život u novom normalnom

HP Instant Ink usluga pokazala se velikim hitom u ovom ‘novom normalnom’, kada su mnogi od nas svoja klasična radna mjesta zamijenili ‘home office’ varijantom. Usluga je modernizirala ispis kod kuće i u hibridnom radnom okruženju i omogućila pojedincima i obiteljima koje rade, stvaraju i uče od kuće neometano iskustvo ispisa zahvaljujući otkrivanju niske razine originalnog tintnog potrošnog materijala i automatskoj dostavi novih ispisnih uložaka.

Zato nije ni čudno da je usluga Instant Ink proširena s 18 na 35 tržišta nakon što se broj korisnika na globalnoj razini naglo povećao na više od 9 milijuna, pa je tako došla i u Hrvatsku.

Usluga Instant Ink dostupna je i za HP+, printer i pametniji sustav ispisa osmišljen za korisnike i mala poduzeća i nove hibridne načine života i poslovanja, uz koji Instant Ink dobivate na čak 6 mjeseci potpuno besplatno.

Održivije printanje – svaki dan

Osim praktičnosti, usluga Instant Ink korisnicima omogućuje održiv životni stil. HP nudi mogućnosti recikliranja, što znači da vam dostavlja nove ispisne uloške i istovremeno odnosi one stare koje potom reciklira.

U okviru inicijative Planet Partners HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka, a 80 % novih HP-ovih originalnih tintnih ispisnih uložaka te 100% novih HP-ovih originalnih tonerskih ispisnih uložaka sadrži do 45 % ili više reciklirane plastike.

Foto: HP

0