Stigao je najtanji preklopni telefon na svijetu
Stigao je najtanji preklopni telefon na svijetu

Stigao je najtanji preklopni
telefon na svijetu

Pametni telefoni doživjeli su zapanjujuću transformaciju. Rani modeli usredotočeni su na neobrađene funkcije – pozive, poruke i možda rudimentarnu kameru. Zatim je došla utrka za sve većim zaslonima i tanjim izvedbama, dajući prioritet konzumiranju društvenih mreža i multitaskingu. Iako su inovacije unaprijedile tradicionalne pametne telefone, došli su do određene razine dizjanerske stagnacije.

Tu dolazi na scenu sklopiva tehnologija. Odjednom, ne radi se samo o postupno boljim specifikacijama, već o novoj granici u načinu na koji komuniciramo s našim uređajima. HONOR Magic V2 ističe se kao game-changer unutar ove uzbudljive promjene. Njegov profinjeni dizajn daje prednost ne samo snažnoj unutrašnjosti, već i elegantnom, laganom okviru koji ga čini tako vizualno upečatljivim. Ova ravnoteža inovacije i elegancije omogućuje HONOR Magic V2 da bez napora zakorači u svijet visoke tehnologije i visoke mode, pozicionirajući ga kao lidera u sljedećem valu pametnih telefona.

HONOR Magic V2

HONOR Magic V2 donosi nove standarde

HONOR Magic V2 utjelovljuje novi standard u elegantnom, sofisticiranom dizajnu. Dok sklopivi telefoni daju osjećaj glomaznosti, HONOR je pažljivo projektirao svaku komponentu kako bi minimalizirao gubitak prostora. Rezultat je nevjerojatno tanak profil od samo 9,9 mm[1] kada se sklopi, koji se u prenosivosti može mjeriti čak i s tradicionalnim pametnim telefonima s ravnim zaslonom. Kombinirajte to s impresivno malom težinom od samo 231 g[2], i ovaj sklopivi uređaj postaje lagana snaga spremna za stavljanje u džepove ili torbe. Ovo nije samo postignuće u specifikacijama; to se prevodi u korisničko iskustvo definirano elegancijom i praktičnošću. Prošli su dani nespretnog nošenja pozamašnog sklopivog uređaja – HONOR Magic V2 leži prirodno u vašoj ruci kao vaš omiljeni dodatak.

[1] Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. „Milimetarska era” specifično se odnosi na sklopive telefone debljine manje od jednog centimetra kada su sklopljeni. 9,9 mm odnosi se na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u sklopljenom stanju
[2] Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. 231 g odnosi se na težinu crnog (verzija od PU-a) modela, ne računajući unutarnji zaštitni film. Stvarni se podaci mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji, proizvodnom postupku i metodi mjerenja. Uzmite u obzir stvarni uređaj.

Super-lagana šarka od titana HONOR Magic V2 je inženjersko čudo koje kombinira izdržljivost i diskreciju. Po prvi put u industriji, HONOR je upotrijebio leguru titana za zrakoplovstvo u poklopcu šarke. Titanij nudi izuzetnu snagu dok je lakši od tradicionalnih materijala, što ga čini ključnim za postizanje elegantnog profila HONOR Magic V2.

HONOR-ov dizajnerski tim neumorno je radio kako bi osigurao gotovo nevidljive nabore zaslona – što je ključno za očuvanje elegantne estetike. Ipak, ne radi se samo o ljepoti; ova šarka je rigorozno testirana da izdrži više od 400 000 presavijanja[1]. Zamislite da ga savijate 100 puta dnevno – to je više od desetljeća bezbrižne upotrebe! Izuzetno lagana šarka od titana na HONOR Magic V2 dokaz je da sklopivi elementi mogu biti vrhunski i napravljeni da traju.

HONOR Magic V2

Uronite u svijet živih boja sa zadivljujućom tehnologijom dvostrukog zaslona

I unutarnji i vanjski zaslon imaju nevjerojatnih 1,07 milijardi boja, pružajući neusporedivu razinu detalja i bogatstva. Osim toga, uz dvostruku podršku za 100% DCI-P3 raspon boja, dobivate točnu i dosljednu reprodukciju boja na oba zaslona.

20:9 vanjski zaslon pruža osjećaj poznatosti; to je kao da koristite tradicionalni pametni telefon, ali s poboljšanim dizajnom i specifikacijama vrhunskog uređaja. Kada se otvori, veći unutarnji zaslon preuzima sveobuhvatno iskustvo gledanja savršeno za filmove, posao ili kreativne projekte. I nemojmo zaboraviti na udobnost – HONOR Magic V2 uključuje značajke za zaštitu očiju kao što je 3840 Hz PWM zatamnjivanje za smanjenje naprezanja čak i tijekom dulje upotrebe.[1] Ova mješavina praktičnosti i blistavih slika postavlja standard za sklopive zaslone pametnih telefona.

Nemojte da vas zavara elegantni okvir HONOR Magic V2 – ima ozbiljnu snagu s dvoćelijskom silicij-ugljičnom baterijom od 5000 mAh[1] koja vas lako napaja tijekom cjelodnevne upotrebe. Bilo da neprestano provjeravate e-poštu, gledate karte dok putujete na posao ili snimate beskonačne trenutke fotografijama, ovaj sklopivi uređaj ima kapacitet držati korak. A u onim trenucima kada vam treba pojačanje, brzo punjenje od 66 W[2] vraća vas u akciju uz minimalno vrijeme prekida rada.

[3] Podaci su dobiveni u laboratoriju društva HONOR.
[4] . HONOR Magic V2 opremljen je tehnologijom zatamnjenja PWM-om pri 3840 Hz, koja ima certifikat TÜV Rheinland protiv treperenja i doseže bezrizičnu razinu zatamnjenja. Ispitna norma certifikata TÜV Rheinland protiv treperenja odnosi se na normu IEEE-a (Institut inženjera elektrotehnike i elektronike) Std 1789-2015 za definiciju korelacije između razine rizika treperenja i frekvencije treperenja: kada je frekvencija zatamnjenja viša od 3125 Hz, dostiže se razina opasnosti bez treperenja.
[5] Tipičan kapacitet baterije iznosi 5000 mAh, a nazivni kapacitet baterije iznosi 4900 mAh.

Oslobodite svog unutarnjeg fotografa uz moćan sustav kamere

Trostruka stražnja postavka može se pohvaliti ultraširokom lećom od 50 MP za snimanje prostranih krajolika i bez napora za snimanje velikih grupnih fotografija. Za svakodnevnu briljantnost, široka leća od 50 MP s OIS-om (optička stabilizacija slike) osigurava oštre fotografije i glatke videozapise bez podrhtavanja, čak i kad se smrači. Telefoto leća od 20 MP s OIS-om omogućuje vam zumiranje i snimanje detalja koji oduzimaju dah, a da se ne pomaknete ni inča. I ne zaboravite one iznimno važne selfije – dvostruke prednje kamere od 16 MP daju svijetle, živopisne fotografije, portraite i kristalno jasne video pozive.

HONOR Magic V2 predstavlja promjenu u načinu na koji razmišljamo o našim telefonima. To je dokaz činjenice da vrhunska tehnologija ne mora raditi kompromise u pogledu elegancije ili svakodnevne upotrebe.

Ako žudite za inovacijama koje istinski poboljšavaju vašu svakodnevicu, HONOR Magic V2 zahtijeva vašu pažnju. Ovdje se ne radi o jurnjavi za prolaznim trendovima; radi se o ulaganju u uređaj koji je napravljen da impresionira godinama koje dolaze, kako svojim snažnim unutarnjim dijelovima tako i bezvremenskim dizajnom.

Dostupnost

Preklopni pametni telefon HONOR Magic V2 u Hrvatskoj je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera, te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 EUR, a dolazi u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

[6] Podržana maksimalna snaga žičanog punjenja iznosi 66 W kada se upotrebljava originalni punjač SuperCharge. Stvarna snaga punjenja inteligentno će se promijeniti ovisno o različitim scenarijima. Uzmite u obzir stvarno iskustvo.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori