Obožavamo ovo glamurozno prijenosno računalo

Obožavamo ovo glamurozno
prijenosno računalo

U pronalasku učinkovitog prijenosnog računala za posao, učenje ili opuštanje, korisnici očekuju visoke performanse hardvera i elegantan dizajn. Prošla su vremena kada su se proizvođači koncentrirali samo na performanse, zanemarujući ukupan izgled prijenosnog računala. Danas korisnici žele i jedno i drugo, a novo Huawei MateBook 14s prijenosno računalo im upravo to i pruža. 

Unatoč tome što je relativno nov na tržištu osobnih računala, Huawei je kao brend dokazao predanost i ustrajnost u stvaranju vlastitog identiteta. Svaki uređaj iz serije Huawei MateBook prijenosnih računala, odiše kultnim umjetničkim dizajnom, inovacijama i pametnim značajkama. Od MateBook i MateBook D serije, do vodećih prijenosnih računala MateBook X i MateBook X Pro, Huaweijeva prijenosna računala poznata su po prekrasnoj estetici.

Huawei MateBook 14s svojom estetikom, inovacijama i pametnom tehnologijom, predstavlja DNK Huaweijevih prijenosnih računala. Novo prijenosno računalo, ne samo da ima sofisticirano i kompaktno kućište, već je dostupno i u premium Space Gray boji, koja odiše vječnom elegancijom.

Filozofija dizajna MateBook 14s prijenosnog računala

Svake se godine na tržištu pojavi velik broj prijenosnih računala, a Huawei prepoznaje potrebu za revolucionarnim dizajnom. Huawei vjeruje da dobar dizajn treba biti suptilan i praktičan, a ne raskošan i kompliciran. Zato prijenosna računala, ne samo da osvajaju srca korisnika, već se i nameću kao novi trend na tržištu.

Za razliku od drugih proizvođača koji se pokušavaju istaknuti neobičnim dizajnom, Huawei oduvijek primjenjuje klasični dizajn. Postizanjem optimalne ravnoteže između diskretne ljepote i elegancije, genijalan dizajn Huaweijevih prijenosnih računala, uspješno održavaju korak s vremenom. 

Novi dizajn Huawei MateBook 14s prijenosnog računala kombinira funkcionalnost s Huaweijevim prepoznatljivim dizajnom.

Nekada su se prijenosna računala koristila isključivo u poslovne svrhe. No, s vremenom se ciljna publika korisnika mijenjala, a novije generacije svoj život ne mogu zamisliti bez prijenosnog računala. Osim snažnih performansi, uređaj također mora odgovarati i jedinstvenom stilu korisnika. 

Huaweijevi pametni telefoni poznati su po svom dizajnu posebno prepoznatljivih boja. Zahvaljujući temelju koji su postavili pametni telefoni, Huaweijeva prijenosna računala dolaze u jednako uzbudljivim, oku ugodnim bojama, koje će naglasiti stil svakog korisnika. Novi Huawei MateBook 14s dolazi u prekrasnoj i prepoznatljivoj, premium Space Gray boji. 

Bilo da se radi o pametnom telefonu, prijenosnom računalu, zvučniku ili slušalicama, Huaweiju nije problem uskladiti boju s proizvodom. Kvalitetna izrada kućišta serije Huawei MateBook prijenosnih računala, ključni je čimbenik koji Huawei odjeljuje od ostatka industrije. Zahvaljujući procesu pjeskarenja od 150 zrna, Huawei MateBook 14s korisniku pruža elegantan izgled i glatko rukovanje. U kombinaciji s CNC tehnikom dijamantnog rezanja, MateBook 14s uistinu je pravi primjer prijenosnog računala s ultra tankim kućištem. Osim estetskog dizajna, Huawei MateBook 14s korisnicima pruža puno više, uključujući povezanost i produktivnost nove generacije. 

Posebna ponuda

Korisnici koji kupe Huawei MateBook 14s prijenosno računalo od 13. prosinca, na dar će dobiti ruksak za prijenosno računalo i miš. 

Huawei proizvodi

Uz MateBook 14s, Huawei je nedavno predstavio i Watch GT 3 seriju satova koja mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Uređaj je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima. 

Huawei ima i posebne pogodnosti za nedavno predstavljene Huawei nova 9 i nova 8i pamete telefone uz kupnju kojih možete ostvariti pravo na besplatnu zaštitu od oštećenja zaslona.

Još jedan novi proizvod iz Huaweija je MateView GT zakrivljeni monitor prekrasnog Star Ring dizajna, koji uz estetiku pruža i premium gaming performanse. Dostupan je u dvije veličine, od 27 i 34 inča. Monitor ima certifikat smanjene emisije plave svjetlosti, a sadrži i tehnologiju protiv treperenja. 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Preporuka

Zatvori