Hisense je predstavio nove inovativne kuhinjske uređaje na jedinstvenom eventu sa celebrity chefovima
Hisense je predstavio nove inovativne kuhinjske uređaje na jedinstvenom eventu sa celebrity chefovima

Hisense je predstavio nove inovativne kuhinjske uređaje na jedinstvenom eventu sa celebrity chefovima

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja. Uređaji su od nedavno dostupni i na hrvatskom tržištu. Kroz besprijekorni miks inovativnih prezentacija, interaktivnih kulinarskih demonstracija i vrhunske zabave pod palicom svima omiljenih televizijskih lica – voditelja Joška Lokasa te celebrity chefova Damira Tomljanovića, Melkiora Bašića i Stjepana Vukadina, događaj je potvrdio Hisenseovu predanost pomicanju granica inovacija i stvaranju visokokvalitetnih proizvoda za sve potrošače.

Hisense

Globalno prepoznat kao sinonim za impresivne televizije, Hisense već dugi niz godina lokalnim potrošačima dovodi široku ponudu malih kućanskih uređaja, perilica i sušilica rublja, klima uređaja i hladnjaka proizvedenih u Europi. S ovim lansiranjem je ponuda lokalno obogaćena inovativnim i besprijekorno dizajniranim pećnicama, pločama za kuhanje i perilicama posuđa.

Hisense

Na novosti u ponudi, kao i globalna partnerstva ovom se prilikom osvrnuo i Damir Dražetić, generalni manager HISENSE Europe za Hrvatsku i Sloveniju:

Jako nas veseli proširenje ponude branda Hisense na hrvatskom tržištu koje se na najbolji način vremenski spojilo s našim trećim uzastopnim sponzorstvom Europskog nogometnog prvenstva, EURO 2024. Na to smo zapravo i posebno ponosni. Sportski marketing, kao i održiva inovacija i tehnološki razvoj ključni su elementi u rastu Hisensea te izgradnji prepoznatljivosti branda diljem svijeta. Hisense je zabilježio gotovo udvostručene brojke u kategoriji ‘’svijest o robnoj marki’’ u proteklih pet godina”, što je potvrda ulaganja i razvojne strategije na globalnoj razini, dok nova lansiranja na lokalnim tržištima pridonose dostupnosti naših visokokvalitetnih uređaja svim zainteresiranim potrošačima.

Hisense

Foto: PR

Učitati još
Zatvori