Cool elektronički uređaji koji će obilježiti 2019.

Cool elektronički uređaji koji
će obilježiti 2019.

Moderan se čovjek iz dana u dan suočava s brojnim obvezama, a kako bi sve one bile uspješno odrađene, u tome mu pomaže tehnologija. Novi uređaji i aplikacije ubrzavaju obavljanje svakodnevnih obveza, čine ih jednostavnijima, bržima, ali, osim toga, krajnji rezultat čine boljim i kvalitetnijim.

Na ovogodišnjoj velikoj konvenciji CES-a u Las Vegasu, skup elitnih potrošačkih marki pokazao je svoju najbolju tehnologiju, nadahnjujući potrošače proizvodima koje su odmah poželjeli kupiti i staviti u svoje kuće i na tijela. Nažalost, većinu tih proizvoda trenutno ne možemo kupiti. No, uskoro će ti gadgeti biti dostupni na globalnom tržištu.Izdvojili smo stoga nekoliko uređaja za koje se nadamo da će život učiniti elektronički zanimljivijim i lakšim.

Gillette grijani brijač

Gilletteova inovacijska grana debitirala je ove na području grijanih britvi i prošle godine pokrenula Indiegogo kampanju. Da je riječ o zanimljivom proizvodu koji bi mogao postići uspjeh na tržištu, svjedoči i popularnost ove kampanje, vjerojatno zato što britva koja oponaša tretman brijača bez da se dotakne više oštrica zvuči prilično dobro. Za manje od sekunde, britva se zagrijava do 122 stupnja, zagrijava sapun i kožu za poboljšano brijanje. Grijane britve po cijeni od 160 američkih dolara, naručene za vrijeme Indiegogo kampanje počele su se isporučivati u veljači, a Gillette je objavio na CES-u 2019. da će prikupljati povratne informacije i početi raditi na komercijalnoj verziji.

Whithings Move- Sat za praćenje aktivnosti

Withings Move, novi smartwatch iz Withingsa, prati vašu aktivnost i san. Ima GPS tracker i sinkronizira se s aplikacijom Health Mate. Uređaj košta 69,95 dolara. Radi 18 mjeseci bez potrebe za punjenjem baterije. To, i njegov umanjeni dizajn s analognim satom, bezvremenski je, što ga razlikuje od sličnih uređaja na tržištu.

MoodoGo prijenosni difuzor

Moodo proizvodi difuzore za različite mirise za dom koji se mogu personalizirati zahvaljujući četirima zamjenjivim kapsulama mirisa i pametnoj tehnologiji. Sada je Moodo predstavio MoodoGo uređaj, koji se lako može prenositi. Sve što trebate je USB napajanje za početak ispuštanja dobrih mirisa. MoodoGo drži samo jednu kapsulu s mirisom, ali je savršeno prikladan za držače za čaše i skučene prostore za stol. Ovaj je uređaj dostupan od siječnja po cijeni od četrdesetak američkih doalra.

Harley-Davidson LiveWire motocikl

Harley-Davidson je prošle godine napravio valove kada je pregledao svoj potpuno električni motor, nazvan LiveWire. Na CES-u, Harley je otkrio datum isporuke i cijenu. Riječ je o kolovozu 2019, a početna cijena je 29.799 dolara. LiveWire cilja na novu demografsku skupinu vozača motocikala, koja cijeni miran stroj za urbano krstarenje ulicama. Nema ubrzanja kvačila ili prebacivanja stupnjeva prijenosa. Ovo je prvi u novoj generaciji ovakvih motocikala.

Lenovo Smart Clock s Google pomoćnikom

Ljepota novog pametnog sata tvrtke Lenovo je njegova jednostavnost. Neće biti video konferencija niti će emitirati televiziju, ali pokriva sve druge baze: ispisuje vrijeme,  telefone i nježno vas budi s pročeljem koje se postupno osvjetljava prije nego se alarm aktivira. Ako ga povežete s Google pomoćnikom, možete ga uputiti da učini još mnogo toga. Malen i moderan sa sivom torbicom, to je nenametljiv i koristan uređaj koji ćete lako zavoljeti. Narudžbe se otvaraju ovih dana, a cijena je 79,99 dolara.

Foto: Unsaplash, Lenovo, Harley Davidson, Moodo, Withings, Gillette

Učitati još
Zatvori