Zašto ne biste sve svoje uspomene s mora odmah isprintali? Ova nova cool kamera to i omogućuje

Printanje fotografija odmah po nastanku istih, složit ćemo se, nije nikakva novost. Polaroid je u tom području apsolutni pionir jedne generacije, kojeg se na krilima nostalgije rado prisjećamo i danas. I ne samo prisjećamo, već ga i koristimo, jer je ovaj slavni aparat za instant fotografije doživio svoj revival i dobio moderno ruho.

Sličnom idejom printanja fotografija netom nakon što smo ih snimili bavi se i najnovija Fujifilm LiPlay Instax Mini Digital Instant Camera. Na tržište je stigla krajem lipnja i reklamira se kao kamera i printer u jednom. No, ovaj 2 u 1 gadget ima višestruke funkcije. Za početak, svaka fotografija koja se printa na sebi sadrži i jedinstveni QR kod, koji se zatim može skenirati za pregled fotografija i snimki na zaslonu mobitela.

Printanje fotografija s mobitela

Ono još bitnije, fotografije koje ste snimili mobitelom možete instantno printati upravo uz pomoć ovog cool gadgeta iz Fujifilma, a na kraju izgledaju kao da su izašle iz Polaroida. Printanje istih je brzo i neće vam oduzeti više od 10 do 20 sekundi po fotografiji. Tu je i praktična dimenzija uređaja, kojeg možete spremiti čak i u malu torbicu i ovjekovječene uspomene odmah isprintati i podijeliti s obitelji i prijateljima.

0