Ella Dvornik otkrila nam je koje opcije najčešće koristi na svom mobitelu

Ella Dvornik otkrila nam je koje opcije
najčešće koristi na svom mobitelu

Ellu Dvornik ne treba posebno predstavljati, a jedna od stvari po kojima je poznata je odvažan i jedinstven stil. Ella se ne srami isprobati nešto novo, započeti nove trendove i spojiti naizgled nespojivo. Inspiraciju za svoje upečatljive odjevne kombinacije pronalazi u raznim sferama života poput popularne kulture, filmova, na modnim pistama, a nedavno je inspiraciju pronašla u – mobitelu.

Huawei nova 9 pametni telefon nedavno je lansiran na velikom događaju u Beču kojem je i Ella prisustvovala te se na prvi pogled zaljubila u telefon.

“Jako mi se svidjela boja telefona. Volim neobične stvari, stvari koje zaokupljaju vašu pažnju na prvi pogled, a to je nova 9. Ima neobičnu boja koja kao da se prelijeva iz plave u ljubičastu, s dodatkom šljokica. A najbolje od sveg je što je pozadina matirana pa ne ostaju otisci prsta na telefonu”, rekla je Ella o svom novom telefonu.

S razvojem tehnologije, pametni telefoni su zamijenili mnoge uređaje koje smo koristili u prošlosti – fotoaparat, video rekorder, walkman, dnevnik, kompas, budilica, svjetiljka, da nabrojimo samo neke, no danas su i mnogo više. Omogućuju nam da plaćamo račune, zakazujemo sastanke, odgovaramo na mailove, organiziramo putovanja, dogovaramo suradnje i mnogo toga drugoga. Ella se također oslanja na svoj pametni telefon kako bi uspješno vodila svoj poslovni, ali i privatni život. Kao mlada majka dvoje djece, često se nalazi u situacijama gdje odrađuje nekoliko stvari odjednom.

“Kad me netko pita kako sve stignem, iskreno, ne znam ni sama. Multitasking! Odgovaram na mailove putem mobitela dok čekam u redu u trgovini, slušam glazbu dok čistim kuću, snimam vlogove dok idem po cure u vrtić… Zato mi je bitno da baterija mog mobitela može izdržati moj ritam”, kaže Ella. Huawei nova 9 dolazi s 4300 mAh baterijom koja će vam omogućiti do dva dana korištenja, a ako ga morate brzo napuniti, treba mu samo 38 minuta do 100%.

Još jedna opcija mobitela koja je oduševila Ellu je dual-view, opcija koja omogućuje snimanje putem prednje i stražnje kamere istovremenu kako bi video pokazao obje perspektive bez dodatnog uređivanja.

“Ovo je fantastična opcija! Savršena za vloganje! Još uvijek testiram reakcije followera, ali mislim da će brzo shvatiti koliko je super što mogu vidjeti i scenu koju snimam i moju reakciju na istu.”

Uz izvrsne video opcije, koje uključuju i 4K video, nova 9 dolazi i s impresivni fotografskim značajkama, kao što su 50MP glavna kamera i 32MP selfie kamera.

“Po pitanju fotografije, najviše me dojmila noćna fotografija. Charles i ja uživamo u našoj novoj svakodnevici na selu, volimo sjesti u dvorište nakon što cure zaspu i uživamo u miru i tišini, pod zvjezdanim nebom. Kako bi obilježili te trenutke, bitno mi je imati telefon koji pruža jasne noćne fotke”, iskrena je Ella. “Ok, ajde, volim i selfie mode, neću lagati!”, dodala je.

Huawei nova 9 plijeni pažnju izgledom, funkcijama, a i pristupačnom cijenom. Uređaj je dostupan u prodaji kod ovlaštenih prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.899,00 HRK. Telefon dolazi u dvije boje – bisernoj Starry Blue koja je osvojila Ellu, i vječno elegantnoj crnoj, uz koju ne možete pogriješiti.

Foto: Huawei

Učitati još
Zatvori