Besplatne online edukacije na koje se vrijedi prijaviti
Besplatne online edukacije na koje se vrijedi prijaviti

Besplatne online edukacije na koje
se vrijedi prijaviti

Detangled se nastavlja održavati besplatan, online, u formatima edukacija i panela, koji se mogu pratiti u stvarnom vremenu na YouTubeu, kada imate priliku postaviti pitanja i ostaviti svoj komentar, ili na zahtjev, ako vam termin održavanja ne odgovara ili želite pratiti svojim tempom, a teme i dalje pokrivaju područja digitala, marketinga, developmenta, HR-a, employer brandinga i poduzetništva u sklopu kojih se raspravlja o trendovima, ističu se najbolje prakse, komentiraju vanjski čimbenici koji utječu na industriju te dijele uspjesi, neuspjesi, znanja i iskustva.

A što je novo?

Od ove sezone, Detangled edukacije na zahtjev moći će se pratiti uz engleski prijevod za sve one koji ne govore nekim od jezika regije, a željeli bi se educirati u svom ili nekom drugom području.

Prijavite se na besplatni webinar!

Prvu edukaciju ove sezone, pod nazivom “Demand Generation: strategija rasta za B2B tvrtke”, održat će u srijedu, 26.10.2022. u 16h Degordianov Inbound Marketing Manager Vedran Božičević koji za klijente izrađuje i implementira strategije koje rezultiraju rastom. Međutim, ova edukacija posebno će biti korisna B2B poduzećima i onima koji u svom poslu rade s njima.

Demand generation pojam je koji se zadnjih godina sve češće koristi u marketingu, ali pogotovo je čest kada su u pitanju B2B projekti. Primjenom demand generation koncepta i strategije, tvrtke mogu povećati broj klijenata, zadržati postojeće klijente i osigurati rast poslovanja, a na ovoj edukaciji saznat ćete što je točno demand generation, koje sve aktivnosti uključuje i kako uopće krenuti, a zatim i koje opipljive benefite može donijeti te koliko je resursa potrebno uložiti kako bi se vidjeli rezultati – ukratko, saznat ćete kako razviti cijelu demand generation strategiju, naučiti definirati njezine ciljeve, implementirati aktivnosti i odrediti kako mjeriti uspješnost.

Ako ova edukacija zvuči kao nešto što bi vam bilo korisno ili zanimljivo, prijaviti se možete ovdje!

Osim toga, u svoje rasporede možete upisati i webinar koji će održati Daniel Ackermann, CEO Degordiana, koji će se održati 16.11., a tema će zanimati svakog poduzetnika: Kako razviti uspješan business: Degordianovi neuspjesi, uspjesi i lekcije. Daniel će kroz svoju edukaciju otvoreno govoriti o vlastitim neuspjesima i podijeliti lekcije koje je iz njih naučio s ciljem da drugi poduzetnici ne moraju proći isto – svojevrsni shortcut!Nakon toga slijedi vrlo praktična edukacija na temu Video kao format u Employer Brandingu kojeg će zajedno održati Ana Špelić, Employer Branding Executive i Rahela Dragičević, copywriter – rezervirajte 7.12. kada ćete saznati koliku vrijednost i moć ima ovaj format i u kojim employer branding aktivnostima!

U međuvremenu se u Degordianu pripremaju i druge edukacije, stoga sve nove najave možete vidjeti na web stranici Detangleda, gdje u bilo kojem trenutku možete pogledati i sve dosad održane edukacije i unaprijediti svoje znanje!

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori