Pariški chic u rukama stručnjaka za estetiku
Pariški chic u rukama stručnjaka za estetiku

Pariški chic u rukama
stručnjaka za estetiku

Pariški brend DS Automobiles udružio je snage s našim poznatim estetskim kirurgom dr. Mladenom Dudukovićem. DS Automobiles odabrao je Mladena Dudukovića, vrhunskog estetskog kirurga za svog prvog ambasadora. U ekskluzivnom butiku DS STORE, na adresi Kovinska 22 u Zagrebu, Mladen Duduković preuzeo je ključeve svog automobila, modela DS 4 gdje je iz prve ruke doživio pariški ugođaj, vrhunsku kvalitetu usluge te otkrio kolekciju DS modela.

DS Automobiles odraz su stila i užitka

DS Automobiles ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Brend spaja umjetnost i tehnologiju što je vidljivo na svakom DS modelu. Sva stručnost u izradi modela DS usmjerena je na izvrsnost. Svaki model DS odražava individualizam, neusporediv stil, inovativan užitak i jedinstvenu udobnost.

Profinjen i tehnološki napredan, DS 4 spaja karizmatični dizajn vanjskog dijela vozila s čistim i prozračnim dizajnom unutrašnjosti koji se odlikuje nizom značajki ručne izrade. Istovremeno aerodinamičan, učinkovit, okrunjen je titulom najljepšeg automobila na svijetu 2022. godine,

Foto: PR

Učitati još
Zatvori