Novi DS 3 automobil krojen je po mjeri svake žene
Novi DS 3 automobil krojen je po mjeri svake žene

Novi DS 3 automobil krojen je po
mjeri svake žene

Tijekom Pariškog tjedna mode DS Automobiles predstavio je svoju najnoviju kreaciju: novi DS 3. Dugogodišnji partner ‘Udruženja proizvođača visoke mode’, DS Automobiles, odabrao je ovaj nezaobilazni događaj u svjetskoj prijestolnici mode kako bi predstavio novi DS 3 na ulicama Pariza. DS 3 CROSSBACK, bio je mjerilo klase u pogledu dizajna, tehnologije i elektrifikacije, a on sada postaje DS 3. Novi DS 3 karakteriziraju učinkovitiji i dinamičniji prednji kraj, nove, privlačne inačice opreme te nove tehnologije i nova kombinacija motora i baterije u 100 % električnoj inačici. Svim navedenim značajkama DS 3 se uistinu izdvaja od konkurencije. 

Moć zavođenja: Novo lice, profinjen stražnji kraj i ekskluzivne boje 

Novi DS 3 pokazuje svoju odvažnost jedinstvenim izgledom. Novi DS 3 evoluirao je i dizajnom i tehnologijom. Stražnji je kraj uglađeniji nego prije: svjetla i vrata prtljažnika s ukusom su istaknuta lakiranom crnom linijom. Ta linija nosi potpis marke DS Automobiles, izveden jedinstvenom tehnologijom: slova su izrađena od poliranog nehrđajućeg čelika, a zatim su izdvojena i jedno po jedno ugrađena u liniju, kao i na novom DS 7 modelu. 

Novi DS 3 dostupan je u sedam boja karoserije: u mat, metalik i bisernim modelima, a posebno se ističu dvije biserne boje: Diva crvena – troslojna boja ekskluzivno dostupna u novom DS 3 i Lacquered siva. Crystal Pearl bijela, Platinum siva, Artense siva, Perla Nera crna i Polar bijela upotpunjuju ponudu i dodatno je obogaćuju opcijom dvobojne izvedbe karoserije kombinacijom s bojama krova: Perla crnom ili novom Carat sivom. 

Unutrašnjost nadahnuta najvećim imenima u svijetu francuskog luksuza

Dizajnerski tim marke DS Automobiles pomoću jedinstvenog dizajnerskog izričaja ističe svoju stručnost, što se i vidi u svakoj njihovoj kreaciji novog modela automobila. Novi DS 3 nadahnuće pronalazi u francuskom luksuzu, koji svi naprosto obožavamo. Svi materijali korišteni pri izradi DS 3 modela odabrani su zbog luksuznog dojma koji ostavljaju, inovativnosti i održivosti.

DS 3 može se pohvaliti izrazito kvalitetnom unutrašnjosti. Ovdje se radi o Nappa koži s patiniranom završnom obradom, a posvećenost detaljima izražena je kroz točkaste uzorke šavova i umetaka naziva Clous de Paris. Upravo ova posvećenost detaljima DS 3 izdvaja od konkurencije.

Gama motori svih vrsta

DS Automobiles marka je koja u svojoj ponudi ima motore svih vrsta, kojima ostvaruje najniže emisije CO2 u Europi od 2020. godine. Tako je novi DS 3 dostupan s tri vrste motora: električnim, benzinskim i dizelskim. Novi DS 3 E-TENSE pokreće potpuno novi električni motor (koji se sklapa u Trémery-Metzu), s redukcijskim pogonom proizvedenim u Valenciennesu i novom baterijom, sastavljenom u Poissyju, s više snage i većim dometom.  

Unutrašnjost puna inovativne tehnologije

Novi DS 3 dobiva novi multimedijski sustav kojim se upravlja putem 10,3-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti s novim sjajnim crnim okvirom. DS IRIS SYSTEM nudi i povezanu navigaciju i napredno upravljanje glasovnim naredbama. Jedinstveno obilježje ovog sustava je mogućnost personalizacije središnjeg zaslona i 7-inčne instrumentne ploče s head-up zaslonom na kojem se najvažnije informacije prikazuju u ravnini vozačevih očiju. Uz to, novi DS 3 ima VISIO PARK 2, čiji se rad može pratiti na velikom središnjem zaslonu, sada uključuje još veći broj sustava za pomoć u vožnji, primjerice olakšavanjem parkiranja s pomoću kamera koje pokrivaju 360 ° oko automobila. 

Učitati još
Zatvori