Disneyevi likovi oživljeni na najnovijim Samsung Galaxy S9 i S9+ telefonima

Disneyevi likovi oživljeni na najnovijim
Samsung Galaxy S9 i S9+ telefonima

Samsung-Disney-AR-Emoji-Partnership_3

Disneyevi likovi na novom Samsungu

Tvrtke Samsung Electronics i Disney omiljene su Disneyeve likove učinile dostupnima u obliku AR Emoji emojija na pametnim telefonima Galaxy S9 i Galaxy S9+. Kako bi stvorili personalizirane poruke korisnici ovih telefona moći će direktno pristupiti slavnim Disneyevim likovima – Mickeyu i Minnie Mouse, a sve to putem AR Emoji programa rada na kamerama telefona.

Tijekom godine će korisnici, osim Mickeya i Minnie, moći stvarati AR Emojije likova i iz drugih popularnih Disneyevih filmova kao što su: The Incredibles (Izbavitelji), Zootopia (Zootropola) i Frozen (Snježno kraljevstvo).

Samsung-Disney-AR-Emoji-Partnership_2

Uzbudljiv način komuniciranja

– Time što su naši likovi i priče dostupni na novim digitalnim platformama stvaramo svakodnevno Disney iskustvo gdje god da se naša publika nalazila, a to nam omogućuje osvajanje i novih generacija obožavatelja – izjavio je John Love, potpredsjednik Sektora za aplikacije u Disneyevoj tvrtki za proizvode široke potrošnje i interaktivne medije te dodao – Disneyevi AR Emoji emojiji pružaju inovativni pristup sadržajima za Galaxy S9 i S9+ i zabavnu mogućnost unošenja čarolije u slanje poruka.

– Svakodnevno se u svijetu izmijeni više od šest milijardi emojija. Razvojem AR Emojia željeli smo kreirati uzbudljiv način komuniciranja i nov način oživljavanja animiranih slika – rekla je Younghee Lee, direktorica marketinga i izvršna potpredsjednica tvrtke Samsung Electronics. – Znali smo da je Disney, kao kreator nekih od omiljenijih povijesnih likova, najbolji partner za naš pothvat. Otud ideja da i naši AR Emoji emojiji postanu najsretnija lica na svijetu te da našim korisnicima omogućimo pristup najpopularnijim likovima koje sada mogu dijeliti putem različitih platformi.

Samsung-Disney-AR-Emoji-Partnership_1

Nova generacija personaliziranih poruka

AR Emoji emojiji dostupni su na Samsungovim pametnim telefonima Galaxy S9 i S9+ te korisnicima omogućuju stvaranje zabavnih poruka prilagodljivih u potpunosti njihovim željama te ih takve poslati prijateljima. Koriste tehnologiju dubinskog učenja i prepoznavanja lica kako bi mapirali više od 100 karakteristika svakog od njih. Tako stvaraju trodimenzionalnu kopiju tog lica omogućavajući korisnicima stvaranje zabavnih, unikatnih poruka.

AR Emoji emojiji imaju osamnaest tvornički ponuđenih naljepnica (“stickera”) u standardnom AGIF formatu, koje se mogu dijeliti sa svima, bez obzira na to koji pametni telefon posjeduje primatelj poruke. Kada korisnici nađu AR Emoji koji im se uistinu sviđa mogu ga postaviti da im bude prikazan na njihovom “stalno uključenom” (Always On) ekranu i tako uživati u njemu svaki put kad pogledaju u svoj telefon.

Učitati još
Zatvori