Šarmantni cvjetni concept store TVOJE u zagrebački design district unosi puno zanimljivih inovacija
Šarmantni cvjetni concept store TVOJE u zagrebački design district unosi puno zanimljivih inovacija

Šarmantni cvjetni concept store TVOJE u zagrebački design district unosi puno zanimljivih inovacija

U uređenju prostora cvijeće igra ključnu ulogu jer daje završni estetski dodir i u prostor unosi svježinu, boje i harmoniju. Cvjetni aranžmani nisu samo dekoracija, oni su i mali komadi prirode koji zrače dobrom energijom i daju vizualni pečat, a usto podižu raspoloženje i stvaraju ugodnu atmosferu. Od otvorenja, concept store TVOJE je postao omiljeno mjesto svima koji se žele na tren odmaknuti od gradske gužve i zakoračiti u pravu cvjetnu čaroliju. Uz razne dizajnerske predmete, cvjetne aranžmane i bukete, concept store TVOJE je postao nezaobilazna postaja svima koji traže nešto posebno za svoj dom i svoje svečane trenutke.

worldline-slika1

Design district utkan u DNK

Concept store TVOJE smjestio se u Martićevu ulicu koja se u posljednjih nekoliko godina isprofilirala u zagrebački design district, a mnoštvo craft lokala, malih obrta i dizajnerskih mjesta ovu priču isprepliće svojim autentičnim šarmom. Concept store TVOJE jedan je od njih.

TVOJE je pokrenula Boška Bahtijarević, arhitektica poznata po svom stilu i istančanom osjećaju za lijepo, koja njeguje boho stil u svim sferama svog rada. Njezini neobuzdani buketi rustikalnog stila idealan su odmak od klasičnih i uobičajenih varijanti pa savršeno pristaju interijerima različitih uređenja i namjena jer uvijek uspiju istaknuti ono najbolje u prostoru. Osim izrade aranžmana, Boška priprema cvjetne dekoracije za razne evente i svečana događanja.

worldline-slika11
worldline-slika14

Stvorila sam ovdje svoju malu oazu među cvijećem i zadovoljna sam kako se sve razvilo. Samo malo drugačiji koncept u radu s cvijećem može promijeniti kompletan doživljaj svega. Naši aranžmani su drugačiji, autentični, specifični, a trudimo se upravo da i naši klijenti osjete takvu emociju sa svakim našim radom, rekla nam je Boška Bahtijarević.

worldline-slika4
worldline-slika3

Fleksibilnost i svestranost

Svaka umjetnost, pa tako i umjetnost slaganja cvijeća, podrazumijeva slobodu, ali i funkcioniranje prema određenim pravilima. Boški je, još otkad je otvorila TVOJE, važno svojim klijentima pružiti najbolju moguću uslugu, a to uključuje sigurno i jednostavno kartično plaćanje. Zato je tvrtka Worldline njezin partner u poslovanju. Wordlineova aplikacija Tap on Mobile može se prilagoditi različitim potrebama poslovanja, bilo da ju koriste mali obrtnici ili veliki sustavi.

Sve što mi treba za naplatu je moj mobitel. Zbog prirode narudžbi često sam na terenu, eventima ili na lokacijama klijenata pa mi je mobilnost naplate stvarno jako važna. Moj mobitel uz Worldline Tap on Mobile aplikaciju postaje terminal za plaćanje. Samo odaberem paket po svojoj mjeri i o plaćanju više ne moram brinuti. Tako se mogu posvetiti onome što volim, a to je umjetnost slaganja cvijeća, zaključuje Boška.

Worldline Tap on Mobile je mobilna aplikacija koju je moguće instalirati na bilo koji mobilni uređaj ili tablet s odgovarajućim Androidom, NFC-om i pristupom internetu. Aplikacija se može koristiti kao samostalni POS uređaj za prihvat debitnih i kreditnih kartica ili digitalnih novčanika.

worldline-slika9
worldline-slika6

Mobilno, jednostavno i sigurno

Aplikacija Tap on Mobile tvrtke Worldline u trenu pretvara pametni telefon ili tablet u POS uređaj. Aplikacija se instalira na Android uređaje, a idealna je za dostavljače, taksiste, ugostitelje, servisere, cvjećare, salone za uljepšavanje, sve obrtnike, mikro poduzetnike ili freelancere kojima su praktičnost i mobilnost važne.

worldline-slika15
worldline-slika17

Tehnički zahtjevi za Worldline Tap on Mobile aplikaciju su minimalni. Potreban je pametni telefon ili tablet s odgovarajućim Androidom, pristup internetu i NFC čitač. Sigurnost prihvaćanja kartica i transakcija potvrđena je i certificirana od strane Mastercarda i Vise koji garantiraju visoku sigurnost pri svakoj transakciji. Manji iznosi transakcije obavljaju se prislanjanjem kartice na pametni telefon, a veći iznosi se dodatno potvrđuju pinom, kao na klasičnom POS uređaju.

Prihvaćanje plaćanja putem pametnog uređaja snažan je simbol tehnološkog znanja pa korisnike ovog rješenja profilira u moderne tvrtke. Concept store TVOJE je jedna od njih.

 

worldline-slika13
worldline-slika2

Foto: PR

Učitati još
Zatvori