Citroën ë-C4 X i C4 X modeli krojeni za gradsku vožnju
Citroën ë-C4 X i C4 X modeli krojeni za gradsku vožnju

Citroën ë-C4 X i C4 X modeli
krojeni za gradsku vožnju

Moderni način života nameće ubrzani tempo pa multitasking između brojnih obaveza postaje najveća vrlina svakoga od nas. Iz tog razloga, sve je veća težnja da stvari koje nas okružuju i koje redovito koristimo postanu inteligentnije i prilagođenije našem ritmu života, kako bi nam olakšale navigiranje među izazovima modernog doba. Ono što bitno olakšava svakodnevni život pojedinca svakako je osobni automobil. Od poslovnog i privatnog pa sve do obiteljskog života, osobno vozilo postalo je dio nas. Imajući to na umu, Citroën je predstavio novi, posve električni ë-C4 X i novi C4 X. Po uzoru na novi Citroën C5 X, novi ë-C4 X i C4 X prkose tradicionalnom dizajnu kompaktnih karoserija i kupcima nude nešto posve jedinstveno.

Jedinstven dizajn novih Citroën ë-C4 X i C4 X modela

Njihov jedinstven i elegantan dizajn privući će sve koji traže pristupačno srednje veliko vozilo koje je ujedno alternativa kompaktima i SUV-ovima koji dominiraju segmentom srednje velikih vozila. Ti modeli spajaju elegantnu siluetu fastbacka sa suvremenim stavom SUV-a, duljinom od 4,60 m i bezvremenskim stilom limuzine s četirima vratima.

„Uzbuđeni smo zbog prilika koje pružaju novi modeli ë-C4 X i C4 X. Brojni su nam kupci povjerili kako žele pristupačnu, odgovornu i profinjenu zamjenu za kompakte i SUV-ove iz segmenta srednje velikih vozila, a ovo je naš najbolji pokušaj da im tu želju i ispunimo: automobili usmjereni prema budućnosti, s upečatljivim dizajnom crossovera koji pružaju svu udobnost, tehnologiju, sigurnost i vrijednost koju očekujete od marke Citroën, kao i nenadmašnu prostranost i svestranost limuzine te sve prednosti električnog pogona s nultom stopom emisija.” – izjavio je Vincent Cobée, direktor marke Citroën.

ë-C4X model stvoren je za najudobnija putovanja

Model ë-C4X je idealno vozilo za sve one koji žele automobil jedinstvenog dizajna s dovoljno udobnog prostora za putnike, i to zahvaljujući nenadmašnom prostoru za koljena u predjelu stražnje klupe, izdašnom 510-litrenom prtljažniku i električnom pogonu koji omogućuje vožnju strogim središtima gradova u kojima je vožnja vozilom s termičkim motorom zabranjena. Vrhunska udobnost postignuta je zahvaljujući ekskluzivnom programu Citroën Advanced Comfort, koji obuhvaća ugradnju sjedala Advanced Comfort i ovjesa Citroën Advanced Comfort®.

Pametne značajke novih Citroën modela

U nove modele ë-C4 X i C4 X ugrađuje se najnovija generacija multimedijskog sučelja marke Citroën. Kako bi pružili novu razinu povezanosti, opremljeni su i intuitivnim multimedijskim sučeljem nove generacije MyCitroën Drive Plus, premijerno predstavljenim u novom modelu Citroën C5 X, koji kupcima nudi sveobuhvatan paket značajki za povezivanje i povezanih usluga. U segmentu srednje velikih vozila jedino se model ë-C4 X odlikuje kombinacijom dizajna crossovera, udobnošću, prostranošću i električnim pogonom s nultom stopom emisija. Novi ë-C4 X je jedini potpuno električni automobil koji će na tržištu srednje velikih vozila nuditi ovu kombinaciju dizajna, udobnosti i prostranosti dostojne limuzine. Sve ga to, u kombinaciji s prostranim 510-litrenim prtljažnikom, čini idealnim pratiteljem u svakodnevnoj vožnji gradom.

Vrlo inteligentni i intuitivni, novi modeli Citroën ë-C4 X i C4 će svaku vožnju pretvoriti u istinski užitak, održavajući sigurnost vozača i putnika na maksimalnoj mogućoj razini. Novi modeli ë-C4 X i C4 X za sva tržišta proizvode se isključivo u Europi, u tvornici Stellantis Villaverde u Madridu. Više informacija saznajte na citroen.hr i kod ovlaštenih Citroën partnera.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori