S Citroënom C5 Aircross do Rijeke – je li ispunio  naša očekivanja?
S Citroënom C5 Aircross do Rijeke – je li ispunio  naša očekivanja?

S Citroënom C5 Aircross do Rijeke – je
li ispunio naša očekivanja?

Prije nego što je grad obuzela blagdanska groznica, mi smo odlučile uzeti jedan dan slobodno i zaputile smo se u Rijeku. Iako je blagdansko vrijeme doista jedno od najljepših perioda godine, ponekad zna biti hektično. Panika oko kupnje poklona, organizacija obiteljskog druženja, a još kad na sve to stavimo količinu posla koju svatko od nas obavlja u prosincu – malo je reći da nas oblije stres. Upravo zbog toga, mi smo skratili jedan dan u radnom tjednu i otišli smo u Rijeku. Svi Zagrepčani složit će se da je životni stres znatno manji kada imaš pogled na more, a upravo to je bila naša nit vodilja ovog putovanja. Ovoga puta naš suputnik bio je Citroën C5 Aircross, a kako je izgledalo naše putovanje donosimo u nastavku.

Interijer i eksterijer koji su nas oduševili

Citroën C5 Aircross mjerilo je udobnosti, prostranosti i svestranosti, a upravo smo mi tome svjedočili. Put iz Zagreba do Rijeke nije dug, ali unatoč prijeđenih ukupno 330 kilometara naše putovanje nikada nije bilo glađe. Citroën C5 Aircross dolazi s Advanced Comfort unutrašnjosti koja stvara elegantan, dinamičan i visokokvalitetan ugođaj. Također, novi Citroën C5 Aircross ističe se svojom prostranom kabinom, svestranošću te razinom udobnosti bez premca u segmentu kompaktnih SUV vozila. Mi smo imale priliku provozati Citroën C5 Aircross bijele Banquise boje koja odiše luksuznošću iznutra, ali i izvana.

Pametne značajke

Jedna od nama najbitnijih stvari prilikom svakog putovanja je audio sustav. Kada govorimo o audio značajkama ovaj automobil opremljen je s Android Auto i Apple CarPlay™ aplikacijama za neometano uživanje u glazbi. Mi smo na našem putovanje zaista uživale u svim audio značajkama koje Citroën C5 Aircross nudi.  Još jedna značajka koja nam je uvelike olakšala vožnju prema Samoboru jest My Citroën Drive. Ovaj skup usluga pruža informacije o prometu, lokaciji benzinskih postaja i parkirališta, cijenama goriva i slično.

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid

Na naše putovanje povele smo Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid. Plug-in hibridni pogonski sklop novog modela Citroën C5 Aircross unaprjeđuje iskustvo putovanja zahvaljujući prednostima spoja električne vožnje na svakodnevnim putovanjima do 55 km i neograničenog dometa na dugotrajnim putovanjima koji omogućuje benzinski motor. U svom električnom načinu rada ovaj automobil osigurava tihu vožnju bez vibracija, a uz benzinski motor nemate ograničenja za bilo kakva daljnja putovanja.

Sve o novom Citroënu C5 Aircross kojeg smo imale priliku isprobati saznajte ovdje. Naša prijašnja iskustva s Citroën vozilima pronađite ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori