Donosimo ideje za praktične personalizirane poklone koje mame osmijeh na lice
Donosimo ideje za praktične personalizirane poklone koje mame osmijeh na lice

Donosimo ideje za praktične personalizirane
poklone koje mame osmijeh na lice

Božićno razdoblje vrijeme je pronalaženje jedinstvenih poklona koji će oduševiti sve članove obitelji. Umjesto standardnih poklona, razmislite o stvaranju nečega posebnog i personaliziranog što će oduševiti vaše najmilije. Svi vole lijepe uspomene pa će pokloni koji sadrže uspomene biti pun pogodak – naručite poklone s najdražim fotografijama, a tu će vam pomoći CEWE, vodeća europska tvrtka kada su uspomene i fotografija u pitanju. Donosimo nekoliko ideja za predivne poklone koji će ostaviti neizbrisiv dojam na sve drage ljude.

Naslovna

CEWE FOTOKNJIGA – Poklon za cijeli život

Predivan poklon za sve drage ljude – roditelje, djecu, partnera ,prijatelje… Sakupite najdraže uspomene i poklonite zbirku lijepih trenutaka. CEWE FOTOKNJIGA može se naručiti u jednom od 9 formata, na 6 različitih vrsta papira. Sadrži minimalno 26 stranica, a na svaku stranicu možete stavljati jednu ili više fotografija. Najjednostavnije je odabrati neki od gotovih dizajn predložaka kako bi raspoređivanje fotografija bilo što jednostavnije. Možete dodavati tekst i razne druge dekorativne dodatke, a mogućnosti uređenja su beskonačne.

Foto Kalendar – cijela godina puna uspomena

Idealan za bake i djedove, prijatelje ili kolege. Zidni ili stolni, u svakoj varijanti s različitim formatima – Foto kalendar može biti sjajan poklon za svakoga, ali oni koje posebno veseli su upravo bake i djedovi, koje, osim fotografija za koje se oni posebno vežu, veseli i praktičnost kalendara koji još uvijek vole u klasičnom, fizičkom obliku.

Foto pokloni – idealni za dječje poklone i šaljive fotografije

Ova kategorija sadrži nekoliko potkategorija, a ona koju bismo posebno izdvojili su maskice za mobitel koje možete personalizirati – poklon idealan za sestru, stariju djecu ili partnera. Tu je i cijeli niz foto igračaka za manju djecu kao što su puzzle, Memory igra, plišanci ili karte na koje možeš staviti omiljene fotografije ljubimaca, šaljive fotke, fotografije najdražeg benda ili superheroja.

Šalice i boce

Za ljubitelje toplih napitaka i onih koji stalno vole biti hidriranu, tu su razne šalice koje možete personalizirati i praktična boca od nehrđajućeg čelika za hladne ili tople napitke.

Pokloni ispod 15 €

Ako imate podužu listu dragih ljudi koje želite darivati, a na budžetu ste, ovo je sjajna inspiracija za personalizirane, emotivne poklone do 15,00 € / 113,01 kn. Popis poklona do 15,00 € možete pronaći na cewe.hr stanici u rubrici Božić.

Uživajte u kreiranju jedinstvenih poklona za vaše jedinstvene ljude!

Foto pokloni

Foto: Leonora Grigat

Učitati još
Zatvori