Mini džepni printer za fotke s mobitela

ivy-mini-photo-printer-1

S tehnološkim napretkom i sve boljim pametnim telefonima neke su stvari polako pale u zaborav. Jedna od njih su albumi fotografija koje su već i digitalni fotoaparati istisnuli iz upotrebe, a mobiteli im dodatno izrekli presudu. Sada imamo virtualne albume na društvenim mrežama, no potreba za lijepim fotografijama nije izumrla tako da osim klasičnog razvijanja fotografija koje zahtijeva malo više planiranja, tražimo brža rješenja za naše najdraže fotke.

Mini Canon printer

Poput opet popularnog Polaroid fotografa čije fotografije dobivamo u roku nekoliko minuta, na tržište stižu i drugi gadgeti s kojima brzinski dolazimo do najdražih fotografija u fizičkom obliku. Jedan od njih je i novi Canon mini printer koji se s vašim iOS ili Android pametnim telefonom spaja Bluetoothom te čak uz pomoć aplikacije dozvoljava dodatno uređivanje fotografija.

ivy-mini-photo-printer-2

Džepni printer IVY mini poseban je baš zbog svoje veličine i kompaktnosti, a koristi specijalni ZINK papir koji se kupuje odvojeno i s kojim se printer “puni”. A super stvar je i da se fotke zahvaljujući tom papiru, jednom kad su isprintane, mogu pretvoriti i u naljepnicu. Ovaj mali Canon printer može isprintati do 20 fotografija u jednom punjenju – samo je jedna minuta dovoljna da pred sobom dobijete fotografiju i lijepu uspomenu.

Dolazi u tri kombinacije boja – bijeloj i rose gold, mint zelenoj te sivoj. Tek je predstavljen pa je trenutno dostupan samo u SAD-u.

ivy-mini-photo-printer-3 ivy-mini-photo-printer-4

Foto: Canon

0