Pametna narukvica koju obožavaju influencerice diljem svijeta
Pametna narukvica koju obožavaju influencerice diljem svijeta

Pametna narukvica koju obožavaju
influencerice diljem svijeta

Bellabeat Ivy pametna narukvica je u nekoliko mjeseci osvojila srca žena diljem svijeta zbog svog jedinstvenog spoja vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna. Među obožavateljicama su se našle i mnoge poznate glumice, poduzetnice i influencerice.

Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima preko 5 milijuna pratitelja, izjavila je nedavno kako je opsjednuta sa svojom Ivy narukvicom. Osim prekrasnog dizajna, oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njenu wellness rutinu i istovremeno potiče na veću odgovornost prema svom zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svijet!

Čak i sestre Kardashian obožavaju ovu pametnu narukvicu

Osim Olivie, Ivy nose i sestre Kardashian. Na nedavnom festivalu Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, upravo je Bellabeat Ivy predstavljen kao must-have wellness tracker u životu svake žene. Bellabeat je doista unikatan proizvod, a tome svjedoče i brojne recenzije koje ističu kako je ovo jedan od proizvoda koji je postao dio njihova života. Osim same funkcionalnosti narukvice jedna stvar koja se neprestano ističe je dizajn. Dizajnom ovaj proizvod ne priliči klasičnom pametnom satu, već sliči na high end narukvicu.

Bellabeat aplikaciju koristi već preko milijun žena širom svijeta, a rating joj je 97% pozitivan. Bellabeat Ivy možete kupiti u online trgovini tvrtke Bellabeat. Uz kupnju pametne narukvice Ivy, Bellabeat daje šest mjeseci pretplate na Bellabeat Wellness Coach čime ćete zaista moći zaokružiti svoju wellness priču. Od praćenja biometrijskih podataka, uvida u vaše navike i stil do personaliziranog coaching i pristupa bazi sa preko 200 videa raznih vježbi, zdravih recepata, joge lica, akademije njege kože, raznih vrsta meditacija, podrške novim majkama i još mnogo toga.

Foto: Instagram, Bellabeat

Učitati još
Zatvori