Uskoro stižu čak tri nova iPhonea

Na iščekivanom tradicionalnom rujanskom eventu u San Cupertinu, Apple je predstavio svoje novosti za godinu pred nama. I još jednom prikovao oči javnosti uz veliki prezentacijski ekran na kojem su ponosno zakoračili u novu eru pametnih satova s novim modelom Apple Watcha te nastavili s točkom dnevnog reda o kojoj se spekulira već mjesecima.

iPhone Xs, Xs Max i XR

Radi se, naravno, o iPhoneu čijeg se nasljednika nestrpljivo čekalo nakon revolucionarnog jubilarnog modela X predstavljenog prošle godine. Apple je preskočio broj 9, barem što se nomenklature tiče i nastavio razvijati X te ćemo tako na policama trgovina uskoro vidjeti Xs, Xs Max te XR. Kako to i inače biva sa “S” modelima, tako ni iPhone Xs ne donosi puno razlika od prošlogodišnje “desetke” ali će biti odličan izbor za one koji X nisu uspjeli uloviti.

Xs Max sa svojih 6,5 inča ima do sada najveći ekran što se iPhonea tiče, a uz to je i puno lakši od proteklih većih modela. Dvostruka kamera ima funkciju Dual-Depth te će donositi još bolje fotografije na Super Retina ekranu. XR je pak zamišljen kao najjeftiniji model koji bi uz cijenu ponudio vrhunske performanse. Home button je definitivno otišao u povijest kao što se i nagađalo u slučaju sva tri modela.

Tri nove boje za iPhone Xs i Xs Max su nova nijansa zlatne, space gray nijansa sive i srebrna, no Xr će zato ponuditi više izbora – crnu, bijelu, crvenu, žutu, koraljnu i plavu. Uskoro kreću prednarudžbe, a od listopada bi kupci prve nove modele trebali držati u rukama. Pogledajte video i doznajte sve što vas je zanimalo…

iPhone Xs Max i Xs

iPhone XR

0