Novosti iz aplikacije Slack dodatno će olakšati organiziranost i poslovnu komunikaciju

Poboljšana verzija Slacka obećava brze rezultate

U slučaju da već  računate na Slack aplikaciju za gotovo svaki dio radnog dana, ova usluga poslovne komunikacije dodaje cijeli niz novih značajki koje će vam omogućiti da razgovarate sa svojim suradnicima bez otvaranja novih kartica i aplikacija. Slack, naime, uvodi zajedničke kanale, integriranu e-poštu i kalendare te poboljšanu opciju pretraživanja koja olakšava pronalaženje svega što vam je potrebno.

Proširena funkcija pretraživanja možda je najuzbudljiviji dodatak. Ako ste ikada koristili Slack, znate da može biti teško pronaći stvari koje su se događale danima, tjednima ili mjesecima ranije. Univerzalna traka za pretraživanje sada prikazuje popis nepročitanih kanala i izravnih poruka, kao i kanale, datoteke i osobe s kojima najčešće komunicirate. Slack također obećava brze rezultate koji prikazuju prethodne rasprave i materijale koje ste dijelili putem ove aplikacije.

Promjene stižu prije kraja godine

Osim poboljšanja funkcionalnosti pretraživanja, Slack također dobiva bolje integracije za dvije druge aplikacije koje se vjerojatno najviše oslanjaju na e-poštu i kalendar. Tijekom vremena, Slack planira dati ljudima mogućnost odgovaranja na Slack poruke izravno iz e-pošte.

Slack također proširuje i nadograđuje svoje integrirane opcije za Outlook kalendar i Google kalendar uvođenjem poziva koji se mogu slati i primati izravno putem komunikacijske platforme. Oni će omogućiti ljudima da budu upozoreni na važne sastanke, da odgovore jesu li i kada dostupni te da se pridruže konferencijskim pozivima na Slacku. Korisnici Outlook kalendara također će moći sinkronizirati svoje rasporede tako da Slack može ažurirati njihov status kada će ih kalendarski događaj udaljiti od računala. Usluga će također početi automatski generirati pozivnice kalendara kada korisnici upišu pozive i podsjetnike na sastanke.

Očekuje se da će sve ove nadgradnje aplikacije stići prije kraja godine.

Slack proširuje Shared Channels koja će omogućiti da više organizacija komunicira unutar istog radnog prostora. Usluga bi trebala biti dobrodošla za bilo koju tvrtku koja radi s vanjskim agencijama, partnerima i dobavljačima na projektima.

Foto: Unsplash, Pexels

0