Aplikacija Revoult nudi besplatan pristup salonima na aerodromima

U Londonu je Collinson, globalni lider u produčju upravljanja
lojalnošču i brigu o zadovoljstvu kupaca te vodeći svjetski fintech i Revolut udružili su snage kako bi korisnicima Premium-a i Metal-a omogućili
besplatan pristup aerodromskim salonima (loungevima) širom svijeta za vrijeme kašnjenja leta. S pretplatama na Revolut Premium i Metal kupci čiji letovi kasne sat ili više, imat će besplatan pristup u preko 1000 salona (loungea) u 500+ zračnih luka u više od 100 zemalja.

Korisnici Premium i Metal usluge sada se mogu opustiti u udobnosti salona aerodroma uz SmartDelay dok čekaju svoj zakašnjeli let, bez obzira na vrstu karte. Lounge pristup uključuje besplatne grickalice i određena pića, besplatni WiFi, novine i časopise, kao i korištenje konferencijskih i poslovnih sadržaj (ovisno o dostupnosti). Udaljeni od gužvi na aerodromu, putnici će se moći odmoriti, napuniti svoje uređaje i osvježiti. Premium korisnici mogu sa sobom dovesti i jednog pratećeg gosta koji će uživati ​​u istim prednostima, dok korisnici Metal usluge mogu dovesti do tri prateća gosta. David Evans, jedan od direktora u Collinsonu, rekao je: “Odgode leta uvijek su stresne, i to je razlog zbog kojeg smo se udružili s Revolutom kako bismo korisnicima pružili uslugu koja čekanje čini što ugodnijom. S gotovo četiri milijuna globalnih letova koji kasne svake godine, velika je vjerojatnost da će te i vi biti među tim putnicima i to ne samo jednom. Pristup SmartDelay-u znači da korisnici Revolut-a mogu biti mirni kad putuju znajući da će ukoliko dođe do kašnjenja leta imati brzi pristup Collinson-ovoj vodećoj svjetskoj mreži aerodromskih loungeva, i sve to bez dodatnih putnih osiguranja“.

George Robson, voditelj programa Premium i Metala u Revolutu, dodao
je: „Znamo da su putovanja vrlo važna za Revolutove kupce. Zbog toga smo
se udružili s Collinsonom da tih stresnih trenutaka na putovanju bude što
manje. Naši korisnici Premium i Metal sada mogu putovati znajući da uz samo nekoliko koraka kroz aplikaciju Revolut mogu bez dodatnog troška čekati svoj odgođeni let u najvećoj udobnosti. Trenutačno korisnici Revolut Premium i Metal mogu kupiti korištenje salon sa popustom, tako da ova nova pogodnost dodaje dodatnu vrijednosti za one nepredviđene trenutke putovanja.” Za korištenje nove pogodnosti, Premium i Metal korisnici moraju posjetiti Revolut aplikaciju i registrirati svoje podatke o letu. Ako se prijavljeni let odgodi za više od 60 minuta, kupci će odmah dobiti besplatnu propusnicu za prijavu u zračnu luku poslanu ravno na Revolut App.

Kupci mogu preuzeti aplikaciju Revolut putem trgovine svojih mobilnih uređaja.

Photo: PR

0