Aplikacija koja će svakoj modernoj ženi olakšati svakodnevicu

Aplikacija koja će svakoj modernoj
ženi olakšati svakodnevicu

Jedna karakteristika kojom bi većina modernih žena opisala svoju svakodnevicu svakako bi bila – dinamičnost! Danas doista živimo brže i dinamičnije no ikad, a intenzivan tempo stiže nam sa svih polja života, i onog poslovnog i onog privatnog, te nam ostavlja najmanje vremena za same sebe.

Pogledamo li u svoj mobitel ili u svoju omiljenu torbicu koju nosimo na dnevnoj bazi, vidjet ćemo pravu malu gomilu podataka i stvari: memoriju ispunjenu fotografijama i videima, more kontakata, nepregledne nizove poruka na društvenim mrežama, bilješke uz pomoć kojih nastojimo zapamtiti ono bitno u datom trenutku, novčanike pune kartica i sve druge sitnice koje nas preplavljuju.

Nema sumnje da stalno nešto gomilamo – fizički ili virtualno – i imamo sve manje vremena za strukturu i organizaciju, dok se istovremeno trudimo raščistiti taj clutter i ponovno zauzeti kontrolu nad svojom svakodnevicom.

APLIKACIJA KROJENA PO MJERI MODERNIH ŽENA

Jedna aplikacija koja je na vrijeme prepoznala potrebe zaposlenih modernih žena je Aircash, besplatni mobilni novčanik za slanje i primanje novaca te plaćanja, čiji je legitimitet, sigurnost i validnost na području Europske Unije svojom licencom potvrdila i Hrvatska narodna banka. On inače omogućuje brz i siguran prijenos novca između korisnika, fizičkih i pravnih osoba te trenutačno plaćanje usluga, a među novijim opcijama koje je uveo nudi mogućnost pohranjivanja svih kartica vjernosti iz vašeg novčanika na jednom mjestu, kao i plaćanje parkinga u pola cijene i kupovinu autobusnih karata za sve linije u zemlji i inozemstvu!

Kako će vam ove nove Aircash usluge uštediti vrijeme i novac te olakšati organizaciju? Otkrivamo u nastavku!

LOYALTY KARTICE POHRANJENJE NA INTELIGENTNIJI NAČIN

Zavirite li ovog trena u svoj novčanik, sigurno ćete na prste obje ruke (ako ne i više) nabrojati kartice vjernosti za koje ste se registrirale u raznim drogerijama, parfumerijama, modnim trgovinama i robnim kućama.

One  su super jer nam omogućuju razne uštede pri kupovini proizvoda i usluga, no složit ćemo se da ih u našem novčaniku jednostavno ima previše! Pri snalaženju u moru kartica u pomoć nam uskače upravo Aircash – on omogućuje da jednostavnim skeniranjem barkoda karticu vjernosti prenesemo online, u svoj pametni telefon i Aircash aplikaciju, i koristimo ju pri svakoj idućoj kupovini, na način da zaslon mobitela s istaknutim brojem kartice pokažemo na blagajni. Blagajnik će ju jednostavno skenirati s našeg mobilnog uređaja, a pogodnosti koje ostvarujemo vrijedit će jednako kao da smo karticu pokazale u njenom fizičkom obliku. Prilično kul, zar ne?

Nema sumnje da se radi o odličnom rješenju za sve nas kojima novčanici pucaju po šavovima od količine kartica i koje svoja shopping iskustva i upravljanje novcem sve više želimo preseliti online. Ovaj novi Aircash feature za kartice vjernosti, koji će nam uštedjeti na dragocjenom prostoru u novčaniku i torbici, isprobajte preuzimanjem aplikacije.

PARKING, ALI UPOLA JEFTINIJI

Iznenađenjima iz Aircasha ovdje ipak nema kraja, a najnoviji feature stvoren je za sve nas moderne žene koje svoje brojne obaveze obavljaju uz pomoć osobnog automobila.

Parkiranje, znamo, može biti itekako skupo kada se sve zbroji, no Aircash ove sezone postaje #kraljparkinga i donosi sjajnu priliku za sve svoje korisnice – u pola jeftiniji parking!

Kako stvar funkcionira? Za svaki parking koji platite preko Aircasha, Aircash vam nazad uplaćuje 50% tog iznosa. Ovu super novost mogle biste javiti i svojim prijateljicama te ih obavijestiti da parking u pola cijene mogu platiti koliko god puta to žele!

Za sve je dovoljan tek jedan klik unutar aplikacije, a Aircash nam obećaje da ćemo u ovoj usluzi imati priliku uživati još jako dugo, pa ako još uvijek niste skinule ovaj besplatan mobilni novčanik, pravo je vrijeme da to učinite.

Foto: Aircash

Učitati još
Zatvori