Tatjana Dragović na naslovnici prvog broja Women’s Healtha

Ove subote bit će lansirano hrvatsko izdanje licencnog magazina Women’s Health, a naslovnicu krasi atraktivna Tatjana Dragović kojoj je ovo prvo pojavljivanje na naslovnici ženskog magazina nakon rođenja kćerkice Luce. Iako je rodila tek prije šest mjeseci, Tatjana je pokazala da je već u izvrsnoj formi dok je pozirala u sportskom topiću i badiću retro kroja.

WH post

Čitateljima Women’s Healtha priznala je kako ne osjeća da je u kondiciji u kojoj želi biti, ali uživa na putu prema tom cilju vježbajući četiri puta tjedno. Jedna od najuspješnijh hrvatskih manekenki, i bivša supruga tenisača Gorana Ivaniševića, iznimno brine o zdravoj prehrani, a među prijateljima je poznata po pripravi bio-shakeova, pa je jedan od svojih omiljenih recepata otkrila u Women’s Healthu.

Hrana WH post

Glavna urednica ovog mjesečnika je Slavica Josipović koja je ranije uspješno uređivala magazine Cosmopolitan i Stilist, a danas uz urednički angažman vodi i street style blog People&Styles (peopleandstyles.com). Ovaj lifestyle magazin na svakoj stranici tematski poziva čitateljice na pozitivne promjene kroz brigu o mentalnom i fizičkom zdravlju, kvalitetnu prehranu, korisnu kozmetiku. U broju također dominiraju vježbe za učvršćenje tijela i oblikovanje stražnjice što je apsolutni modni i fitnes imperativ ove sezone. Nezaobilazne modne stranice u ovom broju posvećene su proljetnom povrtaku bajkovitog boho stila.

Moda WH post

Magazin u Hrvatsku dovodi izdavačka kuća S3 Mediji u čijem izdanju je prije godinu i pol pokrenuto popularno licencno izdanje kultni Rolling Stone. Naslovnicu prvog broja Women’s Healtha ovjekovječila je poznata fotografkinja Mare Milin. Magazin možete pratiti i na facebook te instagram profilu.

0