Ekskluzivno za Journal: Tamara Dragičević je trudna!
Ekskluzivno za Journal: Tamara Dragičević je trudna!

Ekskluzivno za Journal: Tamara
Dragičević je trudna!

Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina godinama spadaju pod kategoriju najboljih regionalnih glumaca. U njihovim ulogama, bilo filmskim ili televizijskim, uživali smo bezbroj puta, i upravo zbog toga s nestrpljenjem iščekujemo svako novo ostvarenje u kojem će se pojaviti.

S druge strane, kada ih ne gledamo na filmskom platnu, oni slove za ultimativnu inspiraciju u različitim segmentima. Bilo da je u pitanju moda, skladan obiteljski život ili nešto potpuno drugačije, uživamo u svakom njihovom pojavljivanju – kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama. Stoga nas je razveselila ekskluzivna informacija da će njih dvoje ove godine postati roditelji po treći put.

Tamara Dragičević (1)
Nemanja Miščević 
Tamara Dragičević (3)
Nemanja Miščević 

Baby #3 on the way

Popularni glumački par u braku je od 2016. godine, a kćerku Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije, odnosno u kolovozu 2019. godine, njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana – dječaka Lazara. Dakle, četvoročlani dom sada će se dodatno proširiti, a ovu informaciju su vješto sakrili od javnosti.

Journal tim se pridružuje čestitkama!

Foto: Nemanja Miščević / Instagram @tamaradragicevic

Učitati još
Zatvori