Tamagotchi – omiljena igračka iz djetinjstva dostupna je online
Tamagotchi – omiljena igračka iz djetinjstva dostupna je online

Tamagotchi – omiljena igračka iz
djetinjstva dostupna je online

Svi se ponekad sjetimo sretnih trenutaka iz djetinjstva, najboljih crtića koje smo vjerno pratili i omiljenih igračaka s kojima smo se rado igrali. Nostalgija je neizbježna, kao i prisjećanje najsmješnijih dogodovština. Budući da je svijet mode, kao i lifestyle trendseterica i influencerica usmjeren na detalje iz 90-ih, nesumnjivo je da će i ovu godinu obilježiti ‘it’ komadi, frizure i modni dodaci inspirirani tim desetljećem.

Tamagotchi - omiljena igračka iz djetinjstva koju nismo ispuštali iz ruke

Tamagotchi

Potaknuti time, prisjetili smo se omiljene igračke svih klinaca iz 90-ih. Riječ je o jednom od prvih gadgeta koji nismo ispuštali iz ruku. Bio nam je jedna od omiljenih igračka kojom smo kratili dane.

Omiljeni digitalni kućni ljubimac

Omiljeni digitalni kućni ljubimac nastao je sredinom 90-tih u Japanu i tada se smatrao jednom od najnaprednijih dječjih igračaka. Nedavno se ponovno vratio na poznatu platformu Amazon u istom dizajnu i s istim programom kao i prije 26 godina.

Vratite se u djetinjstvo, odaberite omiljenu životinjicu, odgojite ju i dovedite do duboke starosti. Nakon toga, Tamagotchi se može koristiti i kao privjesak. Odličan je poklon, bilo da se želite prisjetiti dječjih vremena ili jednostavno kao uspomena. Sve u svemu, putovanje u neka druga sretna vremena je neupitno.

Dostupan online

Preslatka igračka dolazi u obliku jajeta, u raznim bojama. A nakon igre može vam poslužiti kao ukras za ključeve jer uz njega dobivate i privjesak. Nakon što uključite uređaj, odaberete lik i ime koje želite – vaša avantura počinje! Svog ljubica možete nahraniti, oblačiti, kupati, davati mu lijekove i igrati se s njim, a on će vas poznatim zvukom podsjetiti kada mu nešto treba. Omiljena igračka koja nam je nekad kratila sate, može se kupiti na Amazonu, a cijene se kreću od 18$ do 59$.

Foto: Amazon

Učitati još
Zatvori