Najbolje od talijanske kuhinje u kuharici modne obitelji Missoni

Najbolje od talijanske kuhinje u
kuharici modne obitelji Missoni

Objavu dijeli ASSOULINE (@assouline)

Modna kuća Missoni sinonim je za kreacijam ukrašene raskošnim jarkim bojama i razigranim uzorcima koje nose esenciju talijanskog stila, ali i njihove obiteljske tradicije. S trećom generacijom koja je preuzela obiteljski posao, Missoni obitelj jedna je od rijetkih koja je svoje modno carstvo zadržala u obitelji. Baš poput njhovih kreacija, Missoni obitelj živi život kroz jarke boje i snažne osjećaje. Uz revoluciju koju su unijeli u dizajn pletiva, Missoni obitelj oduvijek se isticala i svojim životnim stilom koji povezuju eleganciju sa strašću, spontanost s sofisticiranošću. Prepoznatljivi Missoni stil, onaj modni i onaj životni, oduvijek je privlačio pažnju i izazivao divljenje.

Jednaki jednostavni glamur koji krasi njihove modne kreacije nalazi se i u suštini svakog obiteljskog okupljanja i zajedničkih večera. Istovremeno profinjene i neformalne, Missoni obiteljske gozbe ne donose samo kaleidoskop stila kroz Missoni kreacije koje nose četiri generacije obitelji , već i kaleidoskop okusa, mirisa i boja na tanjuru. Sada, najbolje od talijanske kuhinje i najbolje iz kuhinje Missoni obitelji Francesco Maccapani Missoni, unuk Taia i Rosite Missoni koji su osnovali modni brend, okupio je unutar kuharice koju će svatko poželjeti.

MISSONI OBITELJSKA KUHARICA

Bilo da na večeru dolazi dvadeset članova obitelji ili dvjesto prijatelja i uzvanika, večere u obitelji Missoni uvijek krase obiteljski recepti kreirani prema svakoj sezoni i za svaku priliku koji su prenoseći se s koljena na koljeno, kroz četiri generacije postali legendari. Baš kao što obožavatelji Missoni dizajna diljem svijeta prepoznaju onaj klasičan zig-zag Missoni uzorak, Francesco Maccapani Missoni, sin kreativne direktorice modnog brenda Missoni, Angele Missoni, skupio je obiteljske recepte koji prenose jednako bogatu tradiciju i prepoznatljivi stil u kuhinji. S korijenima u tradicionalnoj talijanskoj kuhinji, The Missoni Family Cookbook kuharica zapravo su kronike kulinarske tradicije obitelji Missoni koju Francesco prenosi kroz stvaranje poznatih, ukusnih i savršeno kreiranih obiteljskih jela. S predivnim šarenim uzorkom na koricama i ukusnim jelima unutar njih, The Missoni Family Cookbook kuharica poziva vas ravno u topli dom obitelji Missoni. Kuharica izlazi sredinom travanja, a ovdje ju možete naručiti već sada.

The Missoni Family Cookbook

The Missoni Family Cookbook

Foto: Assouline, Instagram

Učitati još
Zatvori