Sweet Gifts poklon paketi donose slatka iznenađenja

Ovo ljeto pisali smo o novom hrvatskom gastro brendu Sweet Gifts koji je za ovo blagdansko doba pripremio posebnu ponudu svojih slatkih poklona.

sweet gifts 8

Ako ste se odlučili za ovakve, jestive poklone – bilo za obitelj, prijatelje ili poslovne partnere, sigurno nećete pogriješiti odaberete li nešto iz Sweet Gifts božićne ponude koja sadrži do sada najpopularnije, no i neke nove proizvode. Zimski okusi prožimaju tri poklon paketa namijenjena svakom nepcu, tako da će se ljubitelji određene slatke arome i okusa odmah prepoznati.

sweet gifts 5

‘Čokoholičar’ je paket kojim, kako sam naziv kaže, dominira okus čokolade te sadrži domaći čokoladni liker koji će u trenu zagrijati hladne zimske večeri i praline zimskih okusa pakirane u dekorativnu drvenu kutiju.

sweet gifts 1

U lijepoj kutiji poklon paketa nalaze se praline od bijele čokolade i cimeta, praline od tamne čokolade i peperminta, praline od mliječne čokolade i kokosom te praline od bijele čokolade i naranče.  Ovaj paket bi stvarno trebao zadovoljiti i najistančanija nepca ljubitelja čokolade!

sweet gifts 9

‘Macarons’ je paket delicija koji sadrži pakiranje macaronsa od naranče i đumbira te macaronse sa speculoos punjenjem te namazom od rogača i naranče.

sweet gifts 7

sweet gifts 3

Posebno nas je razveselio poklon paket odličnog naziva ‘Smaži me’ koji sadrži tri teglice mazalice. U svakoj se nalazi po jedan namaz specifične zimske arome – Speculoos namaz, marmelada od naranče i đumbira te namaz od rogača i naranče.

sweet gifts 2

Što sve Sweet Gifts još imaju u svojoj ponudi i kako ove slastice možete naručiti pogledajte na njihovoj Facebook stranici.

sweet gifts 4

T.R.

Foto: Sweet Gifts

0