Cool bazen Swanky Mint Hostela od ovog je ljeta dostupan i za nas

Swanky Mint Hostel jedan je od najpopularnijih hostela u Zagrebu koji obožavaju strani turisti, a njegova Swanky Monkey Garden terasa na nekoliko razina i s odličnom ponudom koktela osvojila je i lokalce te postala jedno od omiljenih mjesta za ljetni chill u Zagrebu. Prije četiri godine, Swanky Mint hostel svoju je ponudu i popularnu terasu podignuo razinu više dodavši joj novu terasu s bazenom. Bazen na krovnoj terasi ukrašen zelenilom, s udobnim ležaljkama i s predivnim pogledom na Zagreb postao je pravi hit na društvenim mrežama. Savršena oaza za osvježenje u samom centru Zagreba oduševila je turiste. Njezin jedini nedostatak, prema mišljenju Zagrepčanki i Zagrepčana, bila je činjenica da je dostupan samo turistima koji odsjedaju u hostelu.

Swanky Mint Hostel otkrio nam je malu tajnu iza koje se krije velika vijest koja će vas oduševiti! Bazen koji nam je dosad bio toliko blizu, a toliko daleko, ove se godine otvara i za sve lokalce. Ako tražite savršeno mjesto za uživanje i odmor u Zagrebu, Swanky Pool će ovog ljeta biti najbolji izbor.

Ovo ljeto i vi možete uživati na Swanky Pool-u

Iako je početak ove ljetne sezone poprilično loš, a gostiju je manje nego ikad, ekipa iz Swanky Mint Hostela odlučila je ostati optimistična, napraviti sve što može da pokrene posao i istovremeno ponuditi svima koji ostaju u Zagrebu mjesto za uživanje. Ove godine, Swanky Pool je po prvi puta dostupan lokalcima za najam. Do 16h bazen je rezerviran za goste hostela, a tijekom popodnevnih i večernjih sata bazen možete iznajmiti i vi.

Cijena najma Swanky Poola na dva sata je 500 kuna za 5 osoba. Svaka dodatna osoba je 100 kuna, a maksimalan broj osoba koji može biti na bazenu u isto vrijeme je deset. Ako biste svoje vrijeme na bazenu rezervirali prije 16h, ekipa Swanky Mint Hostela stoji vam je na raspolaganju za sve dogovore.

Uz najam terase s bazenom, u cijenu su uključene i dvije litre pića po izboru (voda, gazirani sokovi, sokovi, limunada ili ledeni čaj) uz mogućnost refilla. Iako nije dozvoljeno donositi svoju hranu, osvježenja i ukusnim zalogaja neće vam nedostajati jer na raspolaganju imate i konobara, a na bazen možete donijeti hranu iz restorana Soi Fusion koji se nalazi u prizemlju hostela.

Kako izgleda Swanky Pool, mjesto na kojem ćete ovog ljeta poželjeti provesti svaki slobodan trenutak, na kojem će druženja s ekipom biti zabavnija, a ljeto u Zagrebu bolje no ikad, pogledajte u nastavku! Dodatne informacije možete pronaći na swanky-hostel.com, a za rezervaciju bazena možete se javiti na e-mail adresu mint@swanky-hostel.com.

Foto: Hostel Swanky Mint

0